Bloggmeny

Rockford torsdag.

måndag, 23 april 2007 00:14, Politik

Dagarna i Rockford var intensiva,i torsdags hämtade de oss med buss kl 7.45 och ville skjutsa hem oss kl 22.00. Jag frågade om vi inte kunde få nån timma att duscha o byta,så då fick vi 15 minuter..ler.Möten,studiebesök o möten igen om vart annat.Rockford styrs av demokraterna men borgmästaren är independent.Jag upplever att de är radikala och kommer att visa det här. Rockford har invigt en Fredsplats.Peace place.Nu följde man upp med att jag fick ta spadtag för byggande av en vänortsplats.En stor samling internationella gäster var samlade.Fredplatsen deklarerar Rockford som en internationell stad i tiden.Man hyllar John Lennon,Martin Luther King,Moder Theresa,Mahatma Ghandi, Albert Einstein,Aristide Briand bl.a. Rätt långt från George Bush....krigspolitik. Spadtag för byggande av vänortsplats.lokala politiker plus repr från olika länder samt även Jämtlands landshövding Maggi Mikaelsson


Lämna din kommentar

För att din kommentar ska kunna registreras ska samtliga fält vara ifyllda. Din e-mailadress visas inte offentligt ute på webbsidan utan är endast till för att vi som skriver i bloggen ska kunna ta kontakt med dig om det skulle behövas.

Din kommentar registreras inte med en gång utan måste först godkännas av administratören för bloggen innan den visas på webbsidan.

Namn:*

E-post:*

Kommentar:*