Bloggmeny

Rockford .Illinios

lördag, 12 april 2008 19:59, Politik

Nu har jag kommit till Rockford i Illinois. Efter en minst sagt otrevlig flygresa mellan Denver och Rockford så är jag framme.Vi flög in i ett åskväder med hårda vindar.När planet skulle landa slog det i hårt,studsade på det ena hjulet tillbaka på det andra för att sedan studsa på framhjulet.När vi äntligen kände att vi var på säker mark,applåderade alla, någon visslade och skrek,,oh my god we surviwed,..Rockford ligger bara en dryg timma från Chicago och är Lidköpings samarbetspartner i Näringslivsutveckling.Här skall jag träffa politiker och företagare de två sista dagarna på resan.Rockford har Sverige väder..regnigt o kallt. Rockford bildades av svenskar och vart man än går så finns det svenskar. En av våra lidköpingsambassadörer Urban Lundberg från Detroit blev ordförande i Svensk-Amerikanska handelskammaren när jag var i San Diego. Handelskammaren har 20 kontor i USA.Det skall bli jätteintressant och se hur vi kan arbeta ännu bättre när vi har Urban som ordförande.Allt är nätverk och kontakter idag. Hittade denna i San Diego..Så nu vet ni...hahahaha


Lämna din kommentar

För att din kommentar ska kunna registreras ska samtliga fält vara ifyllda. Din e-mailadress visas inte offentligt ute på webbsidan utan är endast till för att vi som skriver i bloggen ska kunna ta kontakt med dig om det skulle behövas.

Din kommentar registreras inte med en gång utan måste först godkännas av administratören för bloggen innan den visas på webbsidan.

Namn:*

E-post:*

Kommentar:*

Har vi ju vetat länge hehe. Vi är på G o snart tar vi över ;)

Johnny - 12 april 2008 00:00