Bloggmeny

Rockford fredag.

måndag, 23 april 2007 01:29, Politik

Förmiddagen började med att Lidköpingsdelegationen träffade Rockfords kommunledning.Intressant och givande möte där vi både bollade idéer och bestämde vad vi skulle göra i framtiden.Vi har redan flera kontakter och affärsmöjligheter på gång mellan företag. För 2 veckor sedan besökte ett företag Lidköping.Nu går vi vidare,det viktigaste är att vi har samma mål,har funnit varandra idémässigt och litar på varandra.Syftet är att skapa jobb. Larry Morrissey,,mayor of Rockford. Mera uppställningsbilder. Varje morron,och kväll tog Therese Sellers hand om oss i delegationen,helt frivilligt.Rockford har en stor svensk population,och representanter för olika "svensk" föreningar fanns på plats hela tiden för att serva. Även Teri Watts arbetade på handelskammaren i Rockford.


Lämna din kommentar

För att din kommentar ska kunna registreras ska samtliga fält vara ifyllda. Din e-mailadress visas inte offentligt ute på webbsidan utan är endast till för att vi som skriver i bloggen ska kunna ta kontakt med dig om det skulle behövas.

Din kommentar registreras inte med en gång utan måste först godkännas av administratören för bloggen innan den visas på webbsidan.

Namn:*

E-post:*

Kommentar:*