Bloggmeny

Riktig trevlig vecka.

fredag, 18 september 2009 08:51, Politik

Får en del märkliga insändare/mail om att jag inte skriver vad jag vill politiskt utan ofta klankar på andra. Att vara i opposition emot alliansen är givet men mest består hela min blog av samtidshändelser som visar på resultaten från vår politik och vad vi vill/gör. Denna vecka har varit mycket trevlig. Börsen går som tåget även internationellt vilket gör att Lidköpings ekonomi återställs. Rörstrands Kulturforum hade invigning av sin nya ugn genom ugnsbolaget.Det innebär helt nya möjligheter att starta upp produktion och säkerställa verksamheten vid Porslinsfabriken.Just nu använder ca 20 konstnärer och yrkesverksamma från hela landet ugnarna i Lidköping.Detta kommer att skapa jobb.Något som är det bästa som finns att medverka i.Särskilt i dessa tider då marknadens aktörer mest ägnar sig åt att göra människor arbetslösa. Igår kom regeringen med beskedet att vårt arbete gett frukt att göra Kållandsö och Vänerskärgården till ett biosfärområde inom UNESCOS ram.Det skapar ännu bättre möjlighter till utveckling av besöksnäringen vilket ger jobb.Vi valde att samarbeta med Mariestad och Götene kommuner. Här står jag med invigninstalarna på biosfärkontoret. Johnny Johansson ,,Götene.Nils Farkel,Mariestad och Jörel Holmberg från Länsstyrelsen. Johanna Mac Taggart är ledare för verksamheten.


Lämna din kommentar

För att din kommentar ska kunna registreras ska samtliga fält vara ifyllda. Din e-mailadress visas inte offentligt ute på webbsidan utan är endast till för att vi som skriver i bloggen ska kunna ta kontakt med dig om det skulle behövas.

Din kommentar registreras inte med en gång utan måste först godkännas av administratören för bloggen innan den visas på webbsidan.

Namn:*

E-post:*

Kommentar:*