Bloggmeny

Resecentrum

torsdag, 11 januari 2007 00:31, Politik

Denna faksimil är från NLT 1955.Nästa år 2008 kommer det att förverkligas.Ombyggnad startas till hösten. Det tog 53 år-Jag brukar säga att det tar tid ibland..ler... Nu har det visat sig att det blir en del förändringar på spårområdet.Banverket har dock inga pengar och vid ett möte idag framkom att den borgerliga regeringen naturligtvis är inne här också och skall skära ned.Frågan är om de pengar som finns (30 miljoner för spårbyte mellan Lovene -Järpås) kommer att finnas kvar.Nu är det dock klart med Banverket med en gång över spåren rakt in i Sockerbruket.Typ samma som vid Rörstrand,skönt att det är löst iallafall.Jag startade min blogsite i midsommartid förra året,på de 6 månaderna har jag 24,000 besök.Utmärkt tycker jag,det har gett mej en kick att utveckla sidan och en hel del nyheter och utformning kommer snart att presenteras.


Lämna din kommentar

För att din kommentar ska kunna registreras ska samtliga fält vara ifyllda. Din e-mailadress visas inte offentligt ute på webbsidan utan är endast till för att vi som skriver i bloggen ska kunna ta kontakt med dig om det skulle behövas.

Din kommentar registreras inte med en gång utan måste först godkännas av administratören för bloggen innan den visas på webbsidan.

Namn:*

E-post:*

Kommentar:*