Bloggmeny

Resecentrum invigt...

lördag, 11 oktober 2008 16:09, Politik

Trettio miljoner har vi investerat totalt för ett nytt resecentrum i Lidköping.Vi är kommunen och banverket. Stöd har kommit från Västttrafik,regionen och EU. Nu har vi ett samlat centrum för tåg och buss. Snyggt blev det också och kopplingen med Sockerbruket gör det hela ännu bättre.Utvecklingen får visa när vi får göra ett "Sockerrör" från Järnvägsgatan rakt in i Sockerbruket med möjlighet att åka hiss rakt ned till spåren. Leif Blomqvist från Göteborg är ordförande i Västtrafik. Utan Leifs stöd till Kinnekullebanan hade vi aldrig haft den utveckling vi har.Ett stort tack.Leif är sosse naturligtvis.Hade Moderaterna fått bestämma hade banan vart nedlagd. Det hindrade dock inte en annan Moderat i Skövdes kommunalråd Tord Gustavsson att komma och gratulera till resecentrumet. Det var stort och bra gjort... Håkan Bergqvist är VD för Västtrafik. han går snart i pension. Inne på Sockerbruket spelade Lidköpingsbandet Kickback. De var överraskande bra.


Lämna din kommentar

För att din kommentar ska kunna registreras ska samtliga fält vara ifyllda. Din e-mailadress visas inte offentligt ute på webbsidan utan är endast till för att vi som skriver i bloggen ska kunna ta kontakt med dig om det skulle behövas.

Din kommentar registreras inte med en gång utan måste först godkännas av administratören för bloggen innan den visas på webbsidan.

Namn:*

E-post:*

Kommentar:*

Vi tackar och bugar för upskattningen av vår musik. Vi spelar unplugged på majos nu på lördag tilsammans med Backwater. Låter det intressant så ta med lite vänner och komdit. Tor det kan bli en trevlig och gemytlig affton.

Ha det fint. Mv Kickback

Kickback - 13 oktober 2008 00:00

Kickback är verkligen bra. Du hörde väl dem på 1:a maj i stadsträdgården? Kanon!

Oven - 11 oktober 2008 00:00