Bloggmeny

Regeringspolitik?

söndag, 07 december 2008 14:14, Politik

Jag skriver detta före S-V Mp håller presskonferens där de informerar om deras politik nu när vi snabbt kommit in i en lågkonjunktur och tillbakagång. Det var bara två veckor sedan Statsministern stod i Riksdagen och sa att allt var lugnt,visserligen var det några företag som hade problem och visst var det finanskris men inget som oroade Reinfeld.Riksbanken svarade i veckan med den största räntesänkningen på många år. Den ena handen vet inte vad den andra gör. Effekten blir ökad inflation och dyrare att både åka utomlands som att köpa importerade produkter. De kraftfulla åtgärderna som sedan två veckor senare nu sätts in trots att det inte var någon kris består i att 28.000 personer kan beredas nån form av sysselsättning 2009. Skall bli intressant att följa detta. The Politicians is back on scene. Spelade på Närebo i fredags. Gick bra med Mario som inledde julshowen med Santa Lucia på italienska. Vi spelar för alla åldrar vilket gjorde att det gick hem. Scotts fortsätter att dominera dansbandskampen trots bra motståndare har de en stor publik av fans som röstar fram dem.Kul med Lidköping. De skyltar med Scotts -Lidköping vi tog fram kommer med i TV sändningarna varje gång i närbild. Kindbergs och Scotts i finalen den 20 vore kanon. Mario och Fredrik Nycander. Fredrik spelar nu med The Politicians sedan Anders o Micke slutat. Fredrik spelar bas och sjunger vilket är perfekt för oss.Han är dessutom trummis och kan visa mig hur man gör ibland.ler...Kenneth har växt på sologitarr så på det hela taget låter vi fortfarande som The Politicians.


Lämna din kommentar

För att din kommentar ska kunna registreras ska samtliga fält vara ifyllda. Din e-mailadress visas inte offentligt ute på webbsidan utan är endast till för att vi som skriver i bloggen ska kunna ta kontakt med dig om det skulle behövas.

Din kommentar registreras inte med en gång utan måste först godkännas av administratören för bloggen innan den visas på webbsidan.

Namn:*

E-post:*

Kommentar:*

Den killen ska ni hålla hårt i!!
Bättre bassist hittar ni inte....:D

MVH
Vi i Herrljunga;)

Ewa - 01 mars 2009 00:00

Hej Kjell !

Kul att det går bra med Sveriges `bästa`politikerband`!

Det är också trevligt att vi nu `alla tre partier`S-V-Mp står gemensamt för att i valet till riksdagen , slå ut dagens Alliansregering och bilda en slagkraftig rödgrön regering !:D

Här i kommunen så har vi ju redan detta sammarbete som jag hoppas vi kan manifistera kommande lördag på torget :D

Jag har som sagt var öppet hus på fredag av känd anledning-- välkommen !

ha det gott
Göran

Göran Larsson - 07 december 2008 00:00