Bloggmeny

Reflections

måndag, 29 december 2008 17:44, Politik

Dagen digitaliserade teknik är enkel och lätt att använda.Pålitligheten är dock låg. Datorer är egentligen rena skämtet. Har fått frågan flera gånger om hur en bil skulle fungera om det var en dator.Hur skulle en resa se ut då ??.Troligtivs hade passagerna blivit svårt skadade eller avlidna. Själv köpte jag en extra hårddisk att lagra alla mina foton jag tagit de senaste fyra åren. I byrålådorna ligger det negativ och cd,s på foton tagna de senaste 90 åren. T.o.m glasnegativ som håller ännu från 1920 talet. Min inköpta hårddisk,ja den havererade tyvärr häromdagen.Jag tyckte det lät konstigt om den så jag bestämde mig för att köpa en ny för att föra över bilderna för säkerhets skull. Jag hann inte,den var paj när jag kopplade upp mej. Nu försvann allt-har kollat på nätet och ev kan man rädda bilderna men tydligen till ett väldigt dyrt pris mellan 5000-10.000 kr.. Skall det vara så? Skall vi konsumenter bara acceptera ? En dators livslängd blir bara kortare och kortare. 2-3 år säger man nu. 1974 köpte jag in min Sonab stereoanläggning som det hette då. Förstärkaren och allt fungerar utmärkt fortfarande efter 35 år.Mina gäster hemma är överraskade över det fina ljudet ur högtalarna. Så kom inte och säg att det har utvecklats..... Min bästa julklapp kom i lördags.Min fina häst som jag tyvärr fick sälja Stormningen har gjort braksucce hos sin nye tränare. Han vann V 75 finalen på Solvalla i Stockholm och 200.000 kr.Jag gick inte helt lottlös jag heller...


Lämna din kommentar

För att din kommentar ska kunna registreras ska samtliga fält vara ifyllda. Din e-mailadress visas inte offentligt ute på webbsidan utan är endast till för att vi som skriver i bloggen ska kunna ta kontakt med dig om det skulle behövas.

Din kommentar registreras inte med en gång utan måste först godkännas av administratören för bloggen innan den visas på webbsidan.

Namn:*

E-post:*

Kommentar:*