Bloggmeny

Råskevärs rock..hilda o fredrik o så Villa klacken förstås

söndag, 26 november 2006 12:25, Politik

Igår ringde man från Roadmasters o frågade om vi i The Politicians kunde ersätta huvudbandet Errols.Sångaren hade blivit sjuk.Råskevärsrock kallade man det. Vi ställer alltid upp så igår var det drag i Folkets Park. Jag uppdaterar under The Politicians blog här. Härlig bild-det är varmt-belysning o fullt vevande i 1 tim o 20 min är bra motion.ler Mail forstätter att komma in om Villas klack. Nu har jag råkat ut för en grupp människor som inte är vana att man debatterar en verksamhet.Får mail att en sån som jag skall "skita" i vad de håller på med.Att jag inget vet om bandy,att jag aldrig gjort nåt för Villa !!! o.s v..Ok,jag kan erkänna att jag drog hela klacken över en kam vilket jag ber om ursäkt för-Det finns många seriösa i klacken som inte skriker dumheter.De känner sej nu stämplade (av mej ??) och får utstå frågor vad de håller på med från anhöriga. Övriga åskådare hör naturligtvis inte vem som skriker vad.Jag gav uttryck för min åsikt...Att det skulle bli sådana proportioner att "hela Stan" diskuterar visste jag ej.Men det är bra att frågan kom upp.Till den seriösa delen av Villas klack...fortsätt o vara en bra förebild då o få tyst på idiotin.Ett idiotmail skrev om den jädra domaren.Undrar om vedebörande tror att det överhuvudtaget kan spelas en match utan domare?? Då kan han stå i skogen o gapa.Nej..Högakta att det finns domare o människor som ställer upp..Annars hade det inte funnits nån sport o inget Villa heller.Domare skall få applåder o hejaramsor.Spelare gör fel hela tiden-utvisningar o självmål som ex.Om en domare gör fel så är han idiot enligt de som hörs i klacken.Ja läs själva vilken nivå!!! Igår fyllde min sondotter Hilda 1 år.Kommer här med farfar..ler.. Fredrik Hedén har flyttat till Stockholm o försvarstaben.Passar bra för Lidköping att ha en ambassadör där så vi utsåg Fredrik.


Lämna din kommentar

För att din kommentar ska kunna registreras ska samtliga fält vara ifyllda. Din e-mailadress visas inte offentligt ute på webbsidan utan är endast till för att vi som skriver i bloggen ska kunna ta kontakt med dig om det skulle behövas.

Din kommentar registreras inte med en gång utan måste först godkännas av administratören för bloggen innan den visas på webbsidan.

Namn:*

E-post:*

Kommentar:*

Vi i Road Masters tackar Politicians för att de kunde ställa upp med ett så kort varsel till Råskevärsrocken i Folkets Park. Det blev en riktig kanonfest med bra musik och enbart glada miner.:D

Lorentzon - 01 december 2006 00:00

Att ge domaren hejaramsor är kanske att ta i lite, men jag tycker man ska respektera domaren även om han råkar 'blåsa fel'.

Domarna i våra stora lagidrotter är värda all beundran eftersom dom står ut med att kallas både det ena och det andra. Dom kan döma felfritt i 85 minuter och när dom sedan råkar göra en felbedömning blir dom idiotförklarade.

Jag har sett Villa sedan 70-talet och om man ska tolka vissa supportrars inställning till domarnas insats så har det väl nästan aldrig varit en bra domare på isstadion.
.....men jag tycker att alla dessa experter kunde bli bandydomare själva. Dom skulle säkert aldrig blåsa fel!
Med Vänlig Hälsning
Gunnar Karlqvist

Gunnar Karlqvist - 26 november 2006 00:00

Hej.
Den städade delen av Vllas klack är jag övertygad om delar min tacksamhet över Din reaktion och att Du ryter till.
Jag och många med mej önskar Dej allt gott.

Rune Hultström

Rune Hultström - 26 november 2006 00:00