Bloggmeny

Radio Lidköping.

lördag, 26 juni 2010 15:29, Politik

Med anledning av Moderaternas taffliga påhopp på mej med efterföljande pinsamma debatt så finns det all anledning att hänvisa till www.radiolidkoping.se Då kan ni själva lyssna och bilda er en uppfattning. Man lyssnar i efterhand och allt finns klickbart efter dagordningens punkter. Pinsamheterna fortsätter då flera bland de borgerliga inte kan skilja på sak och person.KD,s Tommy Larsson skriver på sin blog så tydligt att han inte förstår detta. Tommy Larsson var uppe i talarstolen och beskrev brett hur mycket mer i pengar alliansen satsar i flera tunga nämnder.När undertecknad sedan berättade att Larsson ljög om detta så gick han upp och erkände att han hade fel.Orsaken till felet var hans glasögon? Larsson är kommunalrådskandidat !!! Jag skrev tidigare om Kronprinsessans bröllop. Bröllopsyran var en triumf för kungahuset sas det. För mig var det väldigt förvånande att läsa resultatet i DN,s stora omröstning.DN,s läsare kan inte beskyllas för att vara socialister precis. Ändå är resultatet att en stor majoritet inte vill ha kungahus.Av 43.500 röstande vill 56 % avskaffa kungahuset.


Lämna din kommentar

För att din kommentar ska kunna registreras ska samtliga fält vara ifyllda. Din e-mailadress visas inte offentligt ute på webbsidan utan är endast till för att vi som skriver i bloggen ska kunna ta kontakt med dig om det skulle behövas.

Din kommentar registreras inte med en gång utan måste först godkännas av administratören för bloggen innan den visas på webbsidan.

Namn:*

E-post:*

Kommentar:*

Haha man får tacka för underhållningen :D
Jag antar att du menar detta:
http://radiolidkoping.seasites.se/index.php?option=kacradio&task=lyssnaigen "länk till radiolich"
Sen får man välja "kommunfullmäktiges budgetsammanträde anno 2010-06-21"
"Förutsättningar för politiskt arbete" alltså val nr11. Om jag lyssnat rätt så börjar underhållningen cirka 19:25min in i lyssningen och ca 6min framåt? :) Jag orkade dessvärre ej lyssna på hela de 72minutrarna, fast detta var i sanning roligt iaf, trots att ni lät som en samling bönner allihop :D Haha. Naturligtvis hade du rätt även om dina ordval kunde varit något mer välformulerade. Enligt mig så kunde du gått hårdare fram :)

Maria Pettersson - 27 juni 2010 00:00