Bloggmeny

Prins Eugens Valdemarsudde och Smaka på Stockholm

söndag, 08 juni 2008 22:36, Politik

Ena kvällen i Lidköping och Cruising nästa kväll på Smaka på Stockholm..en festival i Kungsträdgården i fem dagar som dragit 500.000 besökare..Hela Kungsan har vart fylld av mattält-Öltält-Vintält-Champagne,Skaldjur,internationella rätter från hela världen samt stora scenen som alltid finns där proppfylld med artister,,fri entré drar folk. Jag undrar när vi kan få något sådant till Lidköping. Vissa saker går bara inte och ibland förstår man varför folk dras till större städer där allt är möjligt. Lidköping har alla möjligheter både med torg o stadsträdgård. I Lidköping samarbetar man inte,det är ena av anledningarna. Det gäller för övrigt kommunen också. Någon bild från Smaka på Stockholm får ni inte se,,,det har väl varit nog av artister på denna sida..(fick ett mail om detta för nåt år sedan att det var en politisk blog och då skall man inte ha bilder på artister)..ler. Jag lämnade kameran och tog mej en öl istället,lyssnandes på Rongedal som var väldigt populära här i Stockholm..Så ni får se en and istället.. Staket på Valdemarsudde,tog mej en promenad på vackra Djurgården.


Lämna din kommentar

För att din kommentar ska kunna registreras ska samtliga fält vara ifyllda. Din e-mailadress visas inte offentligt ute på webbsidan utan är endast till för att vi som skriver i bloggen ska kunna ta kontakt med dig om det skulle behövas.

Din kommentar registreras inte med en gång utan måste först godkännas av administratören för bloggen innan den visas på webbsidan.

Namn:*

E-post:*

Kommentar:*