Bloggmeny

Porslinsfabriken och Skutan.

måndag, 05 februari 2007 18:11, Politik

Idag hade vi möte med Rörstrands Kulturforum vilket jag är ordförande i.Det är jättekul och se hur det utvecklas hela tiden.Det nya företaget Porslinsfabriken är igång på allvar. En härlig bild - Optimismen spirar igen.Marianne Berggren tidigare Rörstrand är nyanställd i det nya företaget.Här med Spargrisen,en gammal produkt som säljs via Sparbanken. Numera kan man få sin Spargris med namn och även sin födelsedag. Detta skall bli idrottspriser. Idag beslöt vi att starta ett ugnsbolag.Totalt 7 ugnar kommer att finnas på Porslinsfabriken. Detta är det bästa med att få vara politiker,att få bygga upp Här ligger något som kanske aldrig byggs upp igen. Lidköpingsborna fick något att titta på idag och massor med folk var nere för att se och kommentera. Redan förra veckan hade Restaurangbåten Skutan fått slagsida och lutade in mot kaj.Jag ringde dock aldrig till ägaren för jag trodde de hade uppsikt över sin båt. Nu ligger den bra förankrad i botten.Bara att kliva på i markplan och dansa loss..ler.. EN NYHET: Det är inte bara Skutan som har problem med "höl i bönn". Vattnet går hårt åt träbåtar.Man har konstaterat att man gjorde ett dåligt jobb när Mina var på varv för 10 år sedan.En del av bogen har ruttnat.Nu måste Mina gå till varv igen för byte av bogträ. Det innebär att det troligtvis inte blir någon invigning av Mina i Augusti som planerat.Trist.


Lämna din kommentar

För att din kommentar ska kunna registreras ska samtliga fält vara ifyllda. Din e-mailadress visas inte offentligt ute på webbsidan utan är endast till för att vi som skriver i bloggen ska kunna ta kontakt med dig om det skulle behövas.

Din kommentar registreras inte med en gång utan måste först godkännas av administratören för bloggen innan den visas på webbsidan.

Namn:*

E-post:*

Kommentar:*