Bloggmeny

poquiz och Namibias ambassadör

fredag, 09 mars 2007 17:20, Politik

Tisdag hade vi Kommunstyrelsens au hela dagen,onsdag var det stockholm igen,torsdag mera möten så jag har inte haft tid att uppdatera.Iallafall så blev det Harrys igen igår kväll och musiktävlandet med Lag EMA. Denna vår sista gång(vi är upptagna de kommande torsdagarna innan final) så blev vi TVÅA-bara slagna med 1 poäng.Vi kunde vunnit med lite mer flax,men kul ändå. Här ser vi segrarna i Gordon som laget kallade sig. Lag EMA,Carro,Anna och My osså jag själv,trevligt. Idag gästades vi av Namibias ambassadör så det har varit mycket Namibia.Trevligt initiativ dock,,agera snabbt gillar jag,första gången en ambassadör dyker upp i samband med att utbytesresonemang förs. Idag kom jag på att vi inte haft mycket till vinter i Lidköping.Jag ställde fram min snöplog veckan före jul men har inte behövt använda den.Igår krattade jag fram en massa spirande vårblommor ur rabatternas vinterskydd. Trevligt..Våren är här...Bakslag kan komma men den snön försvinner snabbt.


Lämna din kommentar

För att din kommentar ska kunna registreras ska samtliga fält vara ifyllda. Din e-mailadress visas inte offentligt ute på webbsidan utan är endast till för att vi som skriver i bloggen ska kunna ta kontakt med dig om det skulle behövas.

Din kommentar registreras inte med en gång utan måste först godkännas av administratören för bloggen innan den visas på webbsidan.

Namn:*

E-post:*

Kommentar:*