Bloggmeny

Pop Quiz på Harrys

fredag, 02 februari 2007 03:52, Politik

Besökte Harrys ikväll.Henry tipsade mej i tisdags om att arrangemanget med frågesport om popmusik hade slagit väldigt väl ut.Här har vi vinnarna Team Tiebreak.De var duktiga,jag tyckte dock det var för mycket 80 o 90 tals musik. Kålslaget trivdes och hade det trevligt. Tjejer från kultur turism utbildningen hade ett lag. De kom näst sist vilket gjorde att jag blev inbjuden att förstärka laget nästa torsdag..ler Man planerar varje år olika aktiviteter på turistlinjen i Lidköping,Jag brukar bli involverad varje år på något sätt varför jag lära känna flera elever.Här med Petra. Henry Henrikssen håller i det hela. Överraskande duktiga var välkända Roni och Johan,här med flickvännerna Jenny och Josephine. De kom 2:a - har säker potential att vinna en annan gång.


Lämna din kommentar

För att din kommentar ska kunna registreras ska samtliga fält vara ifyllda. Din e-mailadress visas inte offentligt ute på webbsidan utan är endast till för att vi som skriver i bloggen ska kunna ta kontakt med dig om det skulle behövas.

Din kommentar registreras inte med en gång utan måste först godkännas av administratören för bloggen innan den visas på webbsidan.

Namn:*

E-post:*

Kommentar:*

Hej
på dig Kjell
Jag har kollat din blogg sedan du startade och är imponerad av att du klarar att hålla igång den. Jag får bra information och hoppas att du fortsätter så här.

Bengt-Arne Gustavsson - 16 februari 2007 00:00