Bloggmeny

Piratpartiet igen,,

onsdag, 10 juni 2009 10:19, Politik

Jag tycker det är positivt att Piratpartiet dök upp och fick framgång.De få frågor man tar upp står inte i någon konflikt med mina egna åsikter,jag anser också att besluten hade blivit annorlunda kring fildelningen om S-V-Mp hade vart vid makten.De s,k övervakningslagarna har jag svårt att bli upprörd över.Tidigare gjordes det i lönndom. Nu satte riksdagen ned foten och sa att detta är tillåtet och detta inte. Tidigare har SÄPO och andra i stort sett gjort som man velat i hemlighet. Sedan har jag alltid tyckt det är onödigt med enfrågepartier.Men det får vi leva med.Det positiva var att de av media kraftigt upphaussade Sverigedemokraterna kom i skymundan av PP,s framgångar.I valet mellan dessa två är valet givet.PP,s största arena är Sveriges Riksdag. Det är varken EU eller i kommunpolitiken. I Eu kommer man helt bort och kommunpolitiken består till 80 % av vård -omsorg och skola.Områden där jag inte hört ett ord av vad PP har för annan åsikt än alla andra partier.PP kommer med största sannolikhet in i Riksdagen efter nästa års val.Om dessutom SD kommer in blir det inte bara intressant utan också ett besvärligt läge i en tid där man måste samarbeta för att ta Sverige ur detta bottendjup alliansen kastat oss in i. Det är ju studenttider...Man talar om att integrationen inte funkar..Var glädjande och se hur bra den funkar. Massor med föräldrar från alla kulturer som stolta stod och väntade på sina barn gemensamt. Underhållningen i Stadsträdgården i lördags stod bl.a Waterloo för.De Abba cover. Måste säga att jag blev positivt överraskad vad bra de var. Dessutom spelade Abbas gamla sologitarrist Lasse Wellander med.Det var ett garantisignum för att det var riktigt bra. Det var väl ca 2500 personer som lyssnade.Med tanke på att det var gratis skulle det varit det dubbla..


Lämna din kommentar

För att din kommentar ska kunna registreras ska samtliga fält vara ifyllda. Din e-mailadress visas inte offentligt ute på webbsidan utan är endast till för att vi som skriver i bloggen ska kunna ta kontakt med dig om det skulle behövas.

Din kommentar registreras inte med en gång utan måste först godkännas av administratören för bloggen innan den visas på webbsidan.

Namn:*

E-post:*

Kommentar:*

Du glömmer att även om FRA har struntat i lagen, så har de inte haft de samverkanspunkter som diskuteras. FRA har inte tidigare haft någon möjlighet till massavlyssning i den skala som nu kommer att ske.

Kålan - 12 juni 2009 00:00

Sverigedemokraterna kommer aldrig och bli legitimt.
Med sin historia, sina medlemmar med stor brottsfrekvens samt sin fruktansvärda människosyn kommer de inte att vara långsiktigt hållbara.
Lika lite som Ny Demokrati.
Hitler hade också många anhängare...

Lägg av - 11 juni 2009 00:00

Kommer du inte ihåg artikeln från EXPO där dom fick ta tillbaka sin statistik angående brott då det visade sig att de andra partierna hade högre representation i brott?

Vidare ligger väl det stora hotet för demokration från extremvänstern?

Sverigedemokrat - 11 juni 2009 00:00

När skall ni acceptera att SD är ett legetimt parti som med all rätt har många anhängare?

Sverigedemokrat - 10 juni 2009 00:00