Bloggmeny

Pigge i NLT...långt över gränsen..

söndag, 02 december 2007 23:46, Politik

Jag har levt med ortens lokal tidning i 40 år som politiker. Ibland har jag varit irriterad över att rubriksättaren och sammanfattaren tagit ord ur sitt sammanhang och gjort en egen nyhet, men i stort sett är NLT en trovärdigt tidning. Jag har skrattat åt Pigge genom åren och bjudit på lite överdrifter när det gäller mig själv. Men en god historia behöver kryddas ibland. Fredagens Pigge var dock långt över gränsen eftersom det inte var sant. Oehört dåligt och pinsamt över den journalist som skrivit. Kommunen har sedan nån månad tillbaka installerat ett trådlöst nätverk. Detta nätverk har jag provat under det senaste sammanträdet.När de övriga tog kafferast så uppdaterade jag min blog.Det tog 3 min. Att jag skulle sitta med min face under sammanträdestid är ren lögn och ren oförskämdhet.På Face kan man välja om man söker vänner,en relation, o,s,v. Vill man ha allt kan man sammanfatta med att trycka på allt.. Det gjorde sig NLT lustig över enbart för att sätta mig i dålig dager. Jag har vänner i allt från samhällets högsta dignitet till de mer olyckligt lottade. Det finns alla sorters människor..Det har gett mig oehört mycket tillbaka och jag tänker vara som jag är. En av tjejerna jag är vän med har valt att lägga ut en liten vågad bild på face..Men vad har NLT med detta att göra??--Sån dålig journalistik trodde jag inte NLT om. På Face finns artister som också tar vågade bilder.Hela samhället ,media och alla artister bara vräker ut vågade bilder för att få uppmärksamhet. Detta gör NLT till ett nr för att återigen nedvärdera mig.Man borde skämmas... Jag vill ge en ros till alla trevliga människor istället. Jag har aldrig någonsin mötts av en sån stöttning i min (vår) politik som jag gör just nu. Senaste kommentaren var från en som röstat blått... Jag trodde aldrig jag skulle känna så här..men jag saknar faktiskt Göran Persson...


Lämna din kommentar

För att din kommentar ska kunna registreras ska samtliga fält vara ifyllda. Din e-mailadress visas inte offentligt ute på webbsidan utan är endast till för att vi som skriver i bloggen ska kunna ta kontakt med dig om det skulle behövas.

Din kommentar registreras inte med en gång utan måste först godkännas av administratören för bloggen innan den visas på webbsidan.

Namn:*

E-post:*

Kommentar:*

Den tid kommer komma då NLT får äta upp att de styr och vinklar vad som skall kallas politisk journalistik i denna stan. Bara denna blogg samt andra webbplatser där man inte lägger locket på för vissa, är redan ett alternativ för demokratin och åsiktsfriheten. Om inte annat; ett forum där den intressanta - ibland tokiga men mänskliga - debatten förs!!!

Demokratin finner ständigt nya vägar där den hämmas!

Finns det ingen människa som vill utmana mediemonopolet i denna stan? Det finns de lidköpingsbor som vill läsa alternativa nyheter också.

Trevlig helg Kjell!

Linda Berling - 06 december 2007 00:00

NLT gick över gränsen helt klart. Det är ingen (ska iaf inte vara) skvallerblaska. Vad du gör utanför politiken ska dom skita fullständigt i. Och vad du har för folk på din FB lista är väl inget som dom överhuvudtaget behöver snoka i. DÅLIGT

Hanna - 06 december 2007 00:00

Bravo Jocke håller med dej och Nils. Låt folk skriva vad dom vill här på bloggen, om det inte passar så är jag säker på att Kjell Hedvall kan svara för sig utan att vissa "besserwissrar" lägger sig i allting. Har börjat tröttna på vissa ständigt återkommande fåniga kommentarer.
Jag har läst o kommenterat på den här bloggen sedan den var ny, men nu tycker jag att det hela börjar urarta sig till sandlådenivå.

Anette Johansson

Anette Johansson - 06 december 2007 00:00

Och Dan Lindahl:-# vem e du då? och vad ska du göra när du nosat upp denna stackars "Nisse" ?
Sluta dryga dej mot folk här inne och låt folk komentera som dom vill utan att komma med menlösa påhopp!

Jocke - 05 december 2007 00:00

Lille Nils!
Kjell kanske borde göra en tangenskurva av sina uttallanden på sin alldeles egen sida, så att du, "Nisse" förstår.
Tycker väldigt illa om personer som bara kallar sig "Nisse" och inte vågar stå för sina åsikter, utan bara kastar in ett förnamn. Mitt telefonnummer står i katalogen, gör ditt? Söker jag på "Nisse" lär jag väl få ett antal miljoner träffar. Hälsningar från Dan "Nisse på manpower", retlig som f*n.

Dan Lindahl - 04 december 2007 00:00

Hej Kjell!

Idag skall jag inte överskrida de 800 bokstäverna, inkl. mellanslag.

Förbannat bra blogg. Medan de andra surplar kaffe i mötesavbrottet , så väljer du att sitta vid din dator. Herregud, man gör väl för f*n vad man vill på sin "rast". Pigge är ute på väldigt hal is när han ger sig in och skriver om din Facebook.

Men Kjell, jag trodde du ville tjäna pengar.
Pigge är ju som en tomburk och ger bara 50 öre i pant.

Är det inte bättre du ger dig på Hörling, ansvarig utgivare. Han är ju som en Pet-flaska och ger 4 kronor i pant. Om nu inte nämnda person är för högervriden, för då går han inte in i pantautomaten.Dan, retlig och irriterad som f*n.

Dan Lindahl - 03 december 2007 00:00

Man får aldrig rätt mot pressen.. Har dom bestämt sej för att skriva o knäcka så gör dom det.. Se bara hur dom vinklat den sk arena hallen. Nu passar det inte NLT att du sagt nej till bankens orimliga krav och då är det till att leta upp snaskigheter8o|

Lidköpingsbo - 03 december 2007 00:00

Ja hunden var ju väldigt söt, med ros i munnen å allting, ja du Kjell det så kallade livet går alltid upp å ner likt en sinuskurva, å så får man kapa svackorna å topparna så blir det bra.
God forts på Advent.

Göran Kjörk - 03 december 2007 00:00


Jag tycker att det som pigge skrev var under anständig nivå och visade på en respektlöshet som vi på alla sätt måste uttrycka vårt ogillande inför.

Jag bjuder på mig själv såsom du gör och det ska inte innebära att man får tillbaka den här typen av nidskrivning.

Jag tycker att det är mycket viktigt att det finns en kreativitet och öppenhet inom politiken, men den här typen av inlägg från NLT,s sida kan på sikt riskera detta vilket i såfall vore mycket negativt för demokratin, då det kan göra att färre väljer att bli politiker.

Göran (Mp)

ps välkommen den 15 dec på 40 årsfesten,,då vi ska rock loss...
Det skulle kanske vara något för pigge att skriva om... eller !
Jag gillar f.ö också NLT och pigge så jag tror och hoppas på att detta var en engångsgrej.

Göran Larsson - 03 december 2007 00:00

Förstår inte problemet du har med NLT Kjell, när dom granskar dig och skriver om det du gör så har de gått över gränsen? Vad kallar du det som du skriver på din blogg då? Allt som du kallar folk som inte tycker som du? Nä sluta lipa....

Nils - 03 december 2007 00:00