Bloggmeny

Perelli...Perelli.....Tur mässan igen

söndag, 16 mars 2008 11:30, Politik

Som många andra i Sverige följde jag finalen på Schlagerfestivalen. Har inte haft möjlighet att se uttagningarna men inte ens finalbidragen var mycket att ha.När det ligger på den nivån att jag kunde ha skrivit ett bidrag jaa...då är det lågt..ler. Att inte Carola ens kom till final var märkligt. Har hört låten på radio och visst platsade den i finalen. Flera bidrag inkl Christer Sjögren var enbart pinsamma.. Bästa låt och artist vann men sedan är det en annan historia hur långt den når och om man överhuvudtaget kan tävla i musik. Ännu några bilder och intryck från turistmässan. Succe som vanligt avseende beökare-det är mycket populärt med resande så helt klart fylls mässhallarna. Irene Hansson var Läckös ambassadör på mässan. Gjorde som vanligt ett bra jobb.Min kritik ifrån gårdagen avsåg den stora monterns utformning inget annat. Ett bra tips när man bygger är att fotografera. Då ser man hur saker och ting upplevs. Så här såg det ut,man möttes av en röd vägg,på baksidan var det stora dragplåstret medeltiden gömd... Nu spelar det väl i stort sett ingen roll..mässor med så många besökare gör att det blir knökatjockt oavsett men bra skall vara bra,,från början tycker jag..,


Lämna din kommentar

För att din kommentar ska kunna registreras ska samtliga fält vara ifyllda. Din e-mailadress visas inte offentligt ute på webbsidan utan är endast till för att vi som skriver i bloggen ska kunna ta kontakt med dig om det skulle behövas.

Din kommentar registreras inte med en gång utan måste först godkännas av administratören för bloggen innan den visas på webbsidan.

Namn:*

E-post:*

Kommentar:*