Bloggmeny

Peace Victory och Speed Kills

söndag, 22 oktober 2006 19:42, My horses

Idag var jag, mia o jacob o hämtade Peace Victory. Peacarn är född och uppvuxen på Billingens sluttning mot Skara.Jacob skall nu få visa vad han går för eftersom han skall tämja och köra in hästen. Peace V är sista avkomman efter Mary Cristy. Pappa är Victory Party.Mary Cristy som jag samägde med bl,a Uno Fast under tävlingskarriären blev aldrig någon succe i aveln.Avkommorna har varit knepiga med för stark hörsel o stänkräddhet.Flera har fått "spel".Nu finns det en sista chans i Peace Victory. Peacarn anländer.Speed o Stormningen väntar nyfikna att få sparka till honom..ler...sen är rangordningen klar... Han är snygg´.lik sin mamma i färg o tecken. Speed Kills är fin nu.Otroligt att han inte får starta för att han inte har tillräckligt med poäng.


Lämna din kommentar

För att din kommentar ska kunna registreras ska samtliga fält vara ifyllda. Din e-mailadress visas inte offentligt ute på webbsidan utan är endast till för att vi som skriver i bloggen ska kunna ta kontakt med dig om det skulle behövas.

Din kommentar registreras inte med en gång utan måste först godkännas av administratören för bloggen innan den visas på webbsidan.

Namn:*

E-post:*

Kommentar:*