Bloggmeny

Påskfirande

tisdag, 10 april 2007 01:38, Politik

Ja helgen har gått fortare än väntat,jag hade egentligen tänkt åka till stockholm men stannade hemma. Hann med besök i Göteborg o Mariestad istället.Fick en fråga om jag kör o fotograferar samtidigt. Nu funkar det ju inte såå..utan allt sker automatiskt idag.Jag har egen "traffipax"..ler..och tänker polisanmäla den dagen jag känner för det med bildbevisen som grund.Framförallt är det hårresande omkörningar där mötande bilist ibland har trängt in mej. Nu har jag startat en debatt om polisen och tänker följa upp.Fått in synpunkter både hur polisens sambandscentral fungerar samt attityder o värderingar som jag återkommer till.En del av kritiken är riktad mot ansvariga politiker naturligtvis,annat mot enskilda poliser som missuppfattat sin roll som skattebetalarnas uppdragsgivare. Idag var jag på Axevalla och visst har det vart påsk. Gunilla o Pernilla.snygga påsk kärringar på Axevalla. Sen har jag naturligtvis firat påsk med familjen. Här med mitt barnbarn Liam som växer.


Lämna din kommentar

För att din kommentar ska kunna registreras ska samtliga fält vara ifyllda. Din e-mailadress visas inte offentligt ute på webbsidan utan är endast till för att vi som skriver i bloggen ska kunna ta kontakt med dig om det skulle behövas.

Din kommentar registreras inte med en gång utan måste först godkännas av administratören för bloggen innan den visas på webbsidan.

Namn:*

E-post:*

Kommentar:*

Tja, vi kanske skulle lägga våra skattepengar på att bygga motorvägar kors och tvärs genom landet så att vi kunde fara fram i våra bilar i den fart som det behagar var och en.......för det är kanske det som är den moderna människans stora lycka^o)
Med Vänlig Hälsning
Gunnar Karlqvist

Gunnar Karlqvist - 11 april 2007 00:00