Bloggmeny

Partikongress i Stockholm-Mona vald

lördag, 17 mars 2007 14:26, Politik

Då är jag i Stockholm på partikongressen.Trevligt och engagerat.Ett jättelikt mediauppbåd visar på Sossarnas betydelse.Närmast kaotisk med alla fotografer.Med den enighet och styrka som arbetarerörelsen nu visar så sätter jag gärna en slant på att vi är tillbaka efter nästa val.En engagerad Göran Persson tackade för sig efter 11 år som partiledare.Göran var stark i miljöpolitiken i detta tacktal vilket förvånade. Jag själv slogs med 75 fotografer om att få en bra bild..ler...lyckades rätt bra.Även Mona var engagerad och här kommer Reinfeldt att få en match. Passa dej...Reinfeldt är bildtexten.ler Den som vill läsa mer från denna kongress kan bara klicka på den röda rosen till höger här.


Lämna din kommentar

För att din kommentar ska kunna registreras ska samtliga fält vara ifyllda. Din e-mailadress visas inte offentligt ute på webbsidan utan är endast till för att vi som skriver i bloggen ska kunna ta kontakt med dig om det skulle behövas.

Din kommentar registreras inte med en gång utan måste först godkännas av administratören för bloggen innan den visas på webbsidan.

Namn:*

E-post:*

Kommentar:*