Bloggmeny

Parkudden-Naturreservat??????????????

torsdag, 26 juli 2007 12:33, Politik

Jag var som sagt ute på Degeberg och besökte naturreservatet. Länstyrelsen hälsar välkommen på en skylt. Det första som mötte en var en jättestor låst grind. Hela området var elstängslad och varning var uppsatt. Inne i reservatet pågick någon form av skogsnedtagning som mer liknade skövling. Massor med kor som på många ställen trampat sönder skogen när det nu regnat så mycket. Istället för att debattera det tämligen ointressanta att man sågat ner 3-4 träd vid Vänerblick borde både Länsstyrelsen och kommunens tjänstemän intressera sig för hur man kan bryta emot Miljöbalken i detta naturreservat. Här skriver Länsstyrelsen att jord o skogsbruket sker med stor hänsyn, samt att det är ogödslade ängs o hagmarker. Området var fullt med koskit, kallas det för ogödslat? Den stora grinden o elektriciteten gör att det är omöjligt att besöka reservatet för många människor. Jag klättrade dock över - väl nere vid vattnet fick jag lite bilder. Jag vet inget om grodor.Men det kanske finns nån läsare som vet. Grodman??? ler.


Lämna din kommentar

För att din kommentar ska kunna registreras ska samtliga fält vara ifyllda. Din e-mailadress visas inte offentligt ute på webbsidan utan är endast till för att vi som skriver i bloggen ska kunna ta kontakt med dig om det skulle behövas.

Din kommentar registreras inte med en gång utan måste först godkännas av administratören för bloggen innan den visas på webbsidan.

Namn:*

E-post:*

Kommentar:*

Ser ut som att det är en vanlig padda du fångat på bild (lat. Bufo bufo).
Objektet på bilden under har jag dock inte lyckats artbestämma ännu. ;)

P.S Glöm inte vaxduken nästa onsdag D.S

Dahlgren - 26 juli 2007 00:00