Bloggmeny

Pantad..ler

onsdag, 07 november 2007 00:14, Politik

Är jag pantad i skallen...ställde mig just den frågan.ler. Är Carin Lexmon okunnig,Är Ingvar Rydqvist tragisk...Tja,,får man skriva så...Det tycker jag. Vi människor har olika typer av intilligens och utförsgåvor. En del är bra på vissa saker, andra på annat.Jag själv är rätt pantad på många saker men väldigt bra på vissa. Dömer man ut någon för det,,det tycker inte jag. Men om man beter sig på ett visst sätt vid ett givet tillfälle så får man väl stå för det. Att hela tiden tala om att "vi har pengarna" eller "att jag kan fixa" utan att ha ett enda öre i sin budget i rent populistiskt syfte är dumt och då säger jag det.. Ingvar Rydqvist som överklagar Resecentrums genomförande har skickat in en skrivelse till kommunen där han kräver min avgång...för att jag skrev på min blog. Om man inte är sakägare och vet om att man inte har någon överklagansrätt men ändå forsätter att överklaga...ja då finner jag att man bara är ute för att jävlas. Det är inte seriöst mot övriga medborgare i kommunen. Det skadar kommunen,det skadar oss alla ekonomiskt och det är dumt. Kommunen riskerar miljoner kronor. Vad som är trist är att Rydqvist som har gjort mycket gott i samhället kommer att bli ihågkommen som rättshaverist...och det är tragiskt. Igår slog min blog nytt besöksrekord..och minsann även idag tisdag..All time High..typ 15.000 unika läsare per månad..tack,,,det lönar sig att vara lite pantad..hahahh.. Ikväll hade vi Företagarträff.Kommunen och Näringslivet har arrangerat detta under de senaste åren. Flera talare.huvudgästen var från Näringsdepartementet.Politisk sakkunnig Linda Ylivainio. Årets företagare blev Stefan Johansson på Cupola. Här i samtal.


Lämna din kommentar

För att din kommentar ska kunna registreras ska samtliga fält vara ifyllda. Din e-mailadress visas inte offentligt ute på webbsidan utan är endast till för att vi som skriver i bloggen ska kunna ta kontakt med dig om det skulle behövas.

Din kommentar registreras inte med en gång utan måste först godkännas av administratören för bloggen innan den visas på webbsidan.

Namn:*

E-post:*

Kommentar:*

Skriver idag, 8/11, avseende bloggen införd 6/11.

Skall inte gå in på detaljer i bloggen, men när man läser att personer går till 3:e person, i det här fallet NLT och Lidköpingsnytt, för att få utlopp för sin frustration istället för att öga mot öga säga sin synpunkt eller eventuellt ringa densamma för ett samtal i ärendet då är man en RIKTIG "COWARD" (engelska för feg person).
Till dessa vill jag bara säga: Stå för f*n för er åsikt inför den ni ger er på eller håll tyst.
Får ni inget svar eller gensvar av densamme, DÅ kan ni ringa NLT och sköta debatten med den berörde närvarande, så den beskyllde inför massmedia kan framföra sin åsikt i ärendet.

Dan Lindahl

Dan Lindahl - 08 november 2007 00:00

Way to go Kjell. Stå på dig! Håller helt med om åsiktsfrihet och fakta. Folk har svårt för personer som säger vad de tycker och dessutom kan stå för det också!
Nu har till och med jag besökt din blog=).

Linda Berling - 07 november 2007 00:00

Var annars? ;)
Inga problem med att vara pantad, det är ju bara andra som har ont av det.

En som vet.:P

Oven - 07 november 2007 00:00

Hej Kjell!
Din faktauppgift den 2/11 lyder " Problemet med Lidköping är att ingen fattar vilken stor hall det är.. 3 st Globen i Lidköping 7500 kvadrat meter"

Dvs den 'faktauppgiften' innebär att Globen har en yta av 2500 kvadratmeter.

www.globearenas.se berättar dock att det maximala arenagolvet är 55 x 90 meter, vilket är närmare 5000 kvadratmeter.^o)
Därtill kommer 'förmodligen' åtskilliga 'kvadratmeter läktare'.
MVH
Gunnar Karlqvist

Gunnar Karlqvist - 07 november 2007 00:00