Bloggmeny

Palanga

söndag, 17 juli 2011 22:56, Politik

Målet för min resa var Palanga. Jag var här snabbvisit för 11 år sedan och det jag såg lockade.Nu åkte jag privat semester.Elva år är en lång tid

men beslutet var rätt.Palanga är klart rekommenderbar. här står att läsa om man Googlar Palanga:
Palanga ligger precis vid Östersjöns strand. Staden lockar turister med sina sandstränder, sin bärnsten, sina tallar och sina oförglömliga solnedgångar. Palangas natur har förtrollat människor i många århundraden.

Det roliga för en Lischöpingsbo är att det liknar Svalnäs fast enormt mycket större. Det är milslånga stränder.Men naturen i övrigt är densamma.

Även här tar jag med mig idéer hem hur man skulle kunna utveckla Svalnäs.

 

den långa gågatan i Palanga är det sjudande folkliv.Den slutar i en lång brygga.

Här stod jag ett foto för 11 år sedan,Får leta reda det.Bryggor lockar människor.

Göran Kjörk får motionera att vi får Kjörks brögga Svalnäs.

Fotot tagit från bryggan. När vi fått bort kolhögarna och antingen tagit bort Gjuteriet eller gjort något bra av det skall vi givetvis ha en långbrygga

intill den skraltiga piren.Jaaa ,,jag är i Lischöping nu..ler..


Lämna din kommentar

För att din kommentar ska kunna registreras ska samtliga fält vara ifyllda. Din e-mailadress visas inte offentligt ute på webbsidan utan är endast till för att vi som skriver i bloggen ska kunna ta kontakt med dig om det skulle behövas.

Din kommentar registreras inte med en gång utan måste först godkännas av administratören för bloggen innan den visas på webbsidan.

Namn:*

E-post:*

Kommentar:*

Vi skall tillsätta en utredning var ett konserthus skall ligga.Finns inget som säger att vi inte kan ta med denna plats,Personligen är jag tveksam.Huset är i dåligt skick med jordgolv.Nybygge?.Skulle givetvis stärka platsens attraktivitet.

kjell hedvall - 21 juli 2011 23:32

Kan jag tolka det du skriver ang gjuteriet att det kanske kan bli ett konserthus???

Jörgen Larsson - 20 juli 2011 23:52