Bloggmeny

På väg till Stockholm

onsdag, 03 september 2008 15:37, Politik

Det är många som frågar mej hur jag har tid med bloggandet.Särskilt eftersom jag alltid vill ha med snygga bilder. Denna veckan har jag inte haft tid och ingen nattlust heller...ler.. Nu sitter jag på tåget till Stockholm och för första gången uppkopplad via SJ. Det funkar utmärkt.Sveriges ekonomi och kommunens ekonomi spås bli försämrad. Vi fick prognoser för 2008 till 2011 som är helt annorlunda gentemot tidigare.Detta avseende skatteintäkter. Kan bli problem men jag avvaktar.Jag ser inga tendenser i samhällets intäkter,att arbetslösheten skulle stiga dramatiskt tror jag inte på. Problemet just nu är att intäkterna från kapitalförvaltningen ser ut att bli lägre eller t.o.m mycket låga. Kortsiktigt klarar vi det. Men skulle det vara under flera år blir det givetvis förändringar. Solnedgång över Kinneviken.


Lämna din kommentar

För att din kommentar ska kunna registreras ska samtliga fält vara ifyllda. Din e-mailadress visas inte offentligt ute på webbsidan utan är endast till för att vi som skriver i bloggen ska kunna ta kontakt med dig om det skulle behövas.

Din kommentar registreras inte med en gång utan måste först godkännas av administratören för bloggen innan den visas på webbsidan.

Namn:*

E-post:*

Kommentar:*