Bloggmeny

På stan...

lördag, 15 september 2007 15:21, Politik

Ungdomspolitik har jag alltid varit intresserad av. Fast jag kan inte säga att vi har lyckats speciellt bra i Lidköping över tiden. Vi har ett rikt föreningsliv som gör ett bra arbete. Däremot kvarstår det ständiga påståendet att det inte finns något att göra. I första hand på fredag o lördagskvällar. Sockerbruket trodde jag skulle bli en resurs i ungdomspolitiken om man skött det rätt.Verksamheten är stängd lördag kvällar och igår när jag var där besöktes det hela av ett 25 tal ungdomar i nedre tonåren. Nätverkets verksamhet för äldre ungdomar verkar ha försvunnit helt och ungdomarna med den. Istället finns många ute på stan eller utanför Shell Select??????? Vi som var ute var delar av Brottsförebyggande rådet. Killar på Sockerbruket..fast personalen säger Gården eller Gårn???.Vi flyttade över Ungdomsgården från 1958 tydligen..ler Sen ser ni mig med Merita som höll på och gjorde halsband. Diana o Bilal. Vid Shell träffade jag detta glada gäng


Lämna din kommentar

För att din kommentar ska kunna registreras ska samtliga fält vara ifyllda. Din e-mailadress visas inte offentligt ute på webbsidan utan är endast till för att vi som skriver i bloggen ska kunna ta kontakt med dig om det skulle behövas.

Din kommentar registreras inte med en gång utan måste först godkännas av administratören för bloggen innan den visas på webbsidan.

Namn:*

E-post:*

Kommentar:*

Ja bra du tar upp detta, kanske ni nu fattar att 91orna är den största gruppen sedan 40talisterna. Ta o kolla ovanpå din affär hemköps garage istället o Shell på läckövägen. De finns inget för kidsen o göra om de ej är sportintresserade. Och ånyo. Varför ser stan ut som en polsk grå förort om man ser hamnen o fula (kalla) sockerbrukets lokaler. Ta en titt på Sigtuna , Vänersborg el ex. Västerås o lär. Vi är omkörda. Inse faktum. Se må ohälsotalen se bra ut. Men sen ni fick till den jäkla porslinsleden försvann livet i stan. Låt älven leva och skapa fina miljöer för turism såväl som ungdomar. VAKNA upp.O lita inte på dina ordförande för mkt, hälften borde bytas ut efter ALLA år.

anne - 18 september 2007 00:00

Bra att du tar upp detta ämne, men vad jag inte förstår är varför Går´n skall vara stängd på lördagar. Ungdomarna festar väl lika mycket då.
Vidare, varför har ni tagit bort möjligheten för de äldre ungdomarna att ha med sina datorer och sitta och lana där?
Däremot skall det inte vara som på gamla nätverket att ungdomarna har egna nycklar så de kan sitta där dygnet runt.
Lätt för dem att hamna "snett" om de ränner på sta´n. Fixa detta.

Dan Lindahl - 16 september 2007 00:00