Bloggmeny

Översvämning i Vänern,,,fler foton från Heimers fest

tisdag, 14 november 2006 01:11, Politik

Idag var SVT1 Aktuellt 21 och gjorde ett längre nyhetsinslag om forskarnas varning om högt vattenstånd i Vänern.Översvämning och nivåer som skulle dränka Lidköping.Det hela sänds 21,00 på onsdag i riks sändningen. Jag fick sitta på en sten i ösregnet..Frida Björcman.nyanställd på kommunen som säkerhetssamordnare fick hålla paraplyet över kameran åt teamet från Aktuellt. Jag tog 260 bilder åt Heimer på festen o jubileumet. Kan naturligtvis inte visa alla men här kommer några välkända besökare i förskringringen som det heter..ler.. Roger Cederqvist höll igång.Roger bor i Göteborg o äger ett Cateringföretag. Kalle Selander kom från Örebro o var auktionist för en Heimer tröja nr 100.Tröjan gick för 7000 kr o skänktes till Markus Skogvard.


Lämna din kommentar

För att din kommentar ska kunna registreras ska samtliga fält vara ifyllda. Din e-mailadress visas inte offentligt ute på webbsidan utan är endast till för att vi som skriver i bloggen ska kunna ta kontakt med dig om det skulle behövas.

Din kommentar registreras inte med en gång utan måste först godkännas av administratören för bloggen innan den visas på webbsidan.

Namn:*

E-post:*

Kommentar:*

Tack för fina bilder av välkända nunor.Hade gärna sett Stoffe på en,men han finns ju i ditt bildarkiv sen tidigare.
Cederqvist firade ju 50 på Näcken ett par veckor tidigare ihop med några jämnåriga,och DET har jag bilder i från,men i avsaknad av festbilder från 100-årskalaset,länkade jag helt sonika till din blogg,från min http://blogg.aftonbladet.se/4180/.
Ser fram mot fler Lidköpingsbilder nu i helgen.
Harrys?

kjell selander - 15 november 2006 00:00