Bloggmeny

Ordförande-Bandy-Stöldligor.

söndag, 12 februari 2012 21:48, Politik

vart man helt plötsligt ordförandeVärmeverket i Lisch.Om allt löper enligt planerna skall detta bli bra.Pannan som svetsas i Rumänien kom i delar till Lidköping.Här har man slutsvetsat och pannan är redan plats.Man kan tycka att 400 miljoner för lite ihopsvetsat skrot och betong är mycket.Det är det också.

Ingen gjorde det billigare dock och det är professionell långsiktig verksamhet där bransherna vet att ta betalt.Mycket är teknik och datorer ta mej inte bokstavligt.Jag tänker inte sitta ordförande mer än under byggnadstiden fram till invigningen och vetskapen att det fungerar.Sedan blir det normal drift.Hittils har det inte skett någon skada mer än det ansvar som styrelsen och dess VD fick ta.Frågan lär återkomma men i stort är det inte något större problem för mejjämförelse med de  stöld och brottsligor som mer eller mindre exploderat över VästSverige och Lidköping.Så kan här kan vi inte ha det.Det är baksidan av öppenheten och öppna gränser.I krisens Europa åker de fattiga och tar från de rika.Fast det är säkert organiserat där några tar merparten för det är utbildat folk som kommer i vissa fall.I andra fall är det rena klåpare som chansar.I stort sett varje vecka sker det inbrott.Det är ligor från Rumänien och södra Europa som gör villainbrott.Från Baltikum och Litauen får vi ständigt besök.Nu senast de som kallas för rullstolsmännen.De hade lönnfack i stolen.Idag häktades tjuvar från Lettland.Polacker slog ihjäl det gamla paret strax utanför Vara Kommun.Stöldgodset sänder man hem med posten ??.Vad gör man.Vad gör staten. Accelerar detta finns det ingen acceptans för Shengen avtalet.Ett avtal som förövrigt är märkligt för man får visa pass och bli kontrollerad i ännu större utsträckning än tidigare.

När man kommer in detta ämne är det lätt att halka in den mycket grova brottsligheten i Malmö.Jag tar det nästa gång.Men visst är det märkligt att den enda röst man hör är Malmös kommunalråd som vill ha ökat straff för illegal vapeninnehav.(Som om det dessutom hjälpte) Samhället har fullständigt tappat kontroillen.

Nej nu blir det trevligare saker,Nämligen bandy.Har vart en mycket trevlig vecka.Förra Söndagen blev Sverige världsmästare.Här ser vi dessutom det mycket viktiga 2-2 målet före halvtidspausen.Villas Daniel Andersson har precis spelat bakåt till Johan Esplund.Vi ser Johan skjutamål här.Sedan vann Villa borta Heden i Göteborg för att sedan i fredags spela en makalös match emot VästeråsResultat 9-8. Jag har aldrig under mina 45 år med bandy upplevt något liknande,Daniel Andersson har inte bara form.Det har hänt något i skallen.Daniel är Sveriges bästa just nu anser jag.Bara att gratulera.Keep going.

 

Kan ju inte visa alla 17 målen.Här gör David Karlsson mål

 

 

 

 

 

 

 

 


Lämna din kommentar

För att din kommentar ska kunna registreras ska samtliga fält vara ifyllda. Din e-mailadress visas inte offentligt ute på webbsidan utan är endast till för att vi som skriver i bloggen ska kunna ta kontakt med dig om det skulle behövas.

Din kommentar registreras inte med en gång utan måste först godkännas av administratören för bloggen innan den visas på webbsidan.

Namn:*

E-post:*

Kommentar:*