Bloggmeny

Oppositionen fortsätter på den omöjliga vägen.

söndag, 22 maj 2011 10:47, Politik

Det verkar som det gått troll i Orionhuset och i detta fallet biblioteksfrågan. Den som var med kommer ihåg flygstriden för snart 25 år sedan då Källson och Thunbolaget "fick" huset efter det att kommunens satsning på reguljärflyg till Stockholm kraschat. I de politiska efterverkningarna avgick dåvarande kommunalrådet.

Nu bråkar alliansen igen på ett närmast barnsligt sätt. De lär sig aldrig. Efter en lång process med folkomröstning  är vi framme vid platsen för det nya biblioteket.

Efter utvärdering  har majoriteten kommit fram till att Försäkringskassans,eller för den delen det gamla Epa/Åhlens varuhuset är bäst.

Alliansen har backat från detta hus efter att tidigare kämpat för denna placering vilket är märkligt i sig.

Ännu märkligare är turerna i ansvarig nämnd där mötena mest liknat circus.Ledamöter från olika håll har inte visat på att man är mogen för att ha förtroendeuppdrag. Det visade dessutom även Bertil Jonsson (m) då han antingen i ren okunskap eller följer de nya moderaternas grundkurs att ljug,eller säg en sak och gör något annat som sker på riksplanet. Bertil Jonsson ljög ordentligt i en s,k presskommuniké ang hanteringen i Kultur o Fritid.

Påstående om att man inte följt regler eller lagar var helt grundlöst. Agerandet har bara ett ord som kommentar:Dumheter.

Annars har veckan varit mycket hektisk som vanligt

 

Efter flera års funderande och tittande på gamla foton över Nya Stadens Torg har jag ändrat uppfattning ang träden.

En stadsarkitekt vid namn Kocken ansåg på sextiotalet att torget var för stort och denna trädskapelse tillkom för att skapa ett rum.

Min åsikt är att vi kan öppna upp och ta bort varannan träd som första steg. Bilden säger väl allt om varför jag ändrat åsikt.

 

Rådhuset lever med omgivande årstid och står alltid där i sin prakt.Nu med nytjärat tak. 

 

Nu börjar vi se hur den nya Stenportsgatan kommer att se ut. Stilrent och snyggt. 


Lämna din kommentar

För att din kommentar ska kunna registreras ska samtliga fält vara ifyllda. Din e-mailadress visas inte offentligt ute på webbsidan utan är endast till för att vi som skriver i bloggen ska kunna ta kontakt med dig om det skulle behövas.

Din kommentar registreras inte med en gång utan måste först godkännas av administratören för bloggen innan den visas på webbsidan.

Namn:*

E-post:*

Kommentar:*