Bloggmeny

Oooojj,,,vad jag ligger efter och kanske förstör min blog..

onsdag, 20 maj 2009 16:14, Politik

Men jag har inte orkat...Nu hoppas jag dock att få tillbaka min energi så att jag kommer igång igen. Jag har arbetat hela tiden under mina 7 veckor sjukdom och bitvis har det varit riktigt tufft. Idag har jag varit på mitt fjärde läkarbesök och äntligen fått en läkare som tog emot mig professionelt. Detta kommer att ta tid Kjell var budskapet - ända upp till sex månader...Nu skall jag röntgas och sedan en bättre behandling eftersom Shigella bakterien sätter sig i musklerna och lederna. Idag har det varit budget beredning och vi är klara med den kommande politiken. Något mer allmänt sparbeting blir det inte utan vi tillsätter en ekonomiskt styrgrupp som får hantera ekonomin och en budget i balans. Skatten höjs med 60 öre tillfälligtvis. Erfarenheten efter 10 år av kapitalförvaltning är att det ger ca 5 % i avkastning. Vi föreslår därför 61 miljoner i intäkt. Alliansen hade säkert hoppats på ett lägre belopp så att vi tvingats spara mer.


Lämna din kommentar

För att din kommentar ska kunna registreras ska samtliga fält vara ifyllda. Din e-mailadress visas inte offentligt ute på webbsidan utan är endast till för att vi som skriver i bloggen ska kunna ta kontakt med dig om det skulle behövas.

Din kommentar registreras inte med en gång utan måste först godkännas av administratören för bloggen innan den visas på webbsidan.

Namn:*

E-post:*

Kommentar:*