Bloggmeny

Omvalet klart

måndag, 16 maj 2011 00:54, Politik

Resultatet blev det för mig väntade i omvalet till regionen. S klarade sig hyggligt och man får se det som ett trendbrott efter de  tidigare valen då vi nu gick fram med fem mandat.

Sverigedemokraterna gick framåt vilket innebär att det inte finns nån majoritet bland de  två blocken.

Att S som största parti skulle avsäga sig ledarskapet kan bara ske om alliansen går ihop med SD. Centern-Kristdemokraterna och Folkpartiet tappar i f örhållande till 2006 års val men C vinner ändå ett mandat extra..Moderaterna gick fram i jämförelse med 2006 men tappar ändå ett mandat.

Här i Lidköping gick det bra, Jag kände det direkt förra lördagen när vi var på torget. Stödet är mycket starkt här i Lidköping.

 

Gert Inge och Alex kan känna sig nöjda..I nästa val borde vi ha egen majoritet med mp o v

 

Jag bor ett kvarter från Rhodos där MP hade sin valvaka. Glada miner..Miljöpartiet är nu tredje största partiet i Västra Götaland.Starkt jobbat..

Nu börjar det komma bilder skickade från Kina..Vi jobbar på att åka dit och spela nästa år.

Jag fick en inbjudan i det TV program jag var med i som sändes i fyra kanaler för 12 miljoner invånare.

Vi kommer sa jag...

 

Tog 3000 bilder i Kina så det kommer med jämna mellanrum.Barnvagnen är inte nån lyxmodell för 10.000 kr.

Funkar dock bra...


Lämna din kommentar

För att din kommentar ska kunna registreras ska samtliga fält vara ifyllda. Din e-mailadress visas inte offentligt ute på webbsidan utan är endast till för att vi som skriver i bloggen ska kunna ta kontakt med dig om det skulle behövas.

Din kommentar registreras inte med en gång utan måste först godkännas av administratören för bloggen innan den visas på webbsidan.

Namn:*

E-post:*

Kommentar:*

Wow. Ni e4r ju underbart varcka! Och verkar ha en riktigt skf6n dag. Bra foto pe5 skf6nheten med vinglaset btw, du e4r riktigt duktig med kameran.(vet inte riktigt hur jag hamnade pe5 den he4r bloggen internet du vet men jag blev iaf gladare av att le4sa den. Tack)

Wang - 17 maj 2012 04:52