Bloggmeny

Om Tingsrätten.

fredag, 14 mars 2008 10:07, Kjells Funderingar

Av bilden att döma så förstår ni antagligen att jag är i Paris. Jag är på Europarådsmöten ett med Sociala kommittén och också med styrelsen för Parlamentariska församlingen. Men det är inte det jag ska skriva om, utan det beslut som regeringen tog igår om tingsrätterna. Jag fick telefonsamtal om att nu läggs tingsrätten i Lidköping ned. Tydligt är att de borgerliga riksdagsledamöterna inte har haft makt och inflytande att stå emot, eller också tyckte de att beslutet regeringen la fram var rätt? Det ska bli intressant att följa frågan i media när jag kommer hem. Utspel och löften som de borgerliga gav Skaraborgarna när de var i opposition, gäller tydligen inte när de kommer i regeringsställning. Detta har vi sett prov på vid ett flertal tillfällen redan, särskilt när det gäller på det här området. Alltså inom rättsväsendet. Besparingar istället för att satsa. Hälsningar från Carina i Paris som ikväll åker hem för att kunna vara med på S-kvinnors möte i Stenungsund på förmiddagen och årsmöte med socialdemokraterna i Lidköping på eftermiddagen


Lämna din kommentar

För att din kommentar ska kunna registreras ska samtliga fält vara ifyllda. Din e-mailadress visas inte offentligt ute på webbsidan utan är endast till för att vi som skriver i bloggen ska kunna ta kontakt med dig om det skulle behövas.

Din kommentar registreras inte med en gång utan måste först godkännas av administratören för bloggen innan den visas på webbsidan.

Namn:*

E-post:*

Kommentar:*