Bloggmeny

Oktober.repa....

söndag, 08 oktober 2006 11:26, The Politicans

Nu ligger vi i träning för nya låtar.Efter en hektisk sommar så laddar vi om.Vi har ju Mario som unik röst. Med en avliden Totta så testar vi hans 15 minuter på Mario.Jag hoppas vi kan köra.2-3 Tottalåtar. One - Denna stora U2 låt kör vi också in.Vi spelar för alla åldrar och alla typer av arrangemang,det ställer stora krav på flexibilitet.En gång på en skola för 7 till 10 år,nästa gång för pensionärer 65 till 90 år. En gång konsert för sittande publik,nästa gång på Torget,en tredje gång på Eddies med "knöka"drag...4 gång på föreningsfest där alla står o skriker olika önskemål på låtar.När vi spelade på dansgalan i Folkets Park så hade dansbandet lagt av för länge sen när publiken skrek kl 2.00..att spela mer ..annars får ni stryk,,ler...Här kommer bilder: Jag har aldrig sett en band som gör som vi - det är coolt.vi bara står där.


Lämna din kommentar

För att din kommentar ska kunna registreras ska samtliga fält vara ifyllda. Din e-mailadress visas inte offentligt ute på webbsidan utan är endast till för att vi som skriver i bloggen ska kunna ta kontakt med dig om det skulle behövas.

Din kommentar registreras inte med en gång utan måste först godkännas av administratören för bloggen innan den visas på webbsidan.

Namn:*

E-post:*

Kommentar:*