Bloggmeny

Ökat stöd för S - Nu blir det final.

tisdag, 20 mars 2012 09:06, Politik

Trevligt och se att det vänt för Socialdemokraterna och att alliansen nu är i minoritet.Vi har en svag regering i Sverige,Dessutom handlingsförlamad när Sverigedemokraterna sitter på avgörande makt.Deras huvudnummer i senaste valen har gått i kras. Verkligheten är följande:Efter sex år vid makten är det tid att börja syna resultaten.Hur gick det med arbetslinjen ?? Ja den har ökat kraftigt.8 % är arbetslösa idag.Den svenska ungdomsarbetslösheten är långt över EU medel. Långtidsarbetslösheten har ökat med 143 % sedan Reinfeldt tillträdde. Hur gick det med det s,k utanförskapet.Utgifterna för socialbidrag och kostnader för förtidspensionering av unga har exploderat.Idag är fler människor sysselsatta inom FAS 3 än inom Ab Volvo.Enligt OECD är Sverige det land där ojämlikheten har ökat mest under 2000 talet.Enligt EU är Sverige det land som uppvisar den största ökningen av människor som riskerar ren fattigdom. I Trolhättan och dess närområde är ungdomsarbetslösheten 40 % -innan  Saabs konkurs. Det är siffror vi ser i Afrika bl.a.Kan man ha en sådan regering ? Svaret är nej och därför skall Reinfeldt bort.

Segerkana -Sälen.Skall bli kul och se om det blir nån kana på Studenternas i Uppsala. I ett mediamörkt Sävstaås i Bollnäs vann Villa finalbiljetten i en mycket dramatisk match.Vi var säkert många som ångrade att vi inte åkte dit.De få som var där var desto segerrusigare.Jag fick ett oväntat samtal från en i "klacken" som ville tacka mig för finalplatsen.Du har i högsta grad del i detta Kjell..medans alla skrålade..vi skall till Uppsala...,,,Sådan värmer..tack.och helt rätt:Nu skall vi till studenternas på söndag.Jag har blivit inbjuden av Svenska bandyförbundet inkluderande bankett på Uppsala Slott.Jag tänker som vanligt ikläda mej olika roller.Även om vissa har svårt att acceptera det.Så var det även på radiotiden.När jag var utsänd journailist för att bevaka ett besök av dåvarande finansministern Kjell-Olof Feldt så blev det sjukdom hos kommunrepresentanten. Jag fick hoppa in.Vid presskonferensen satt jag och Kjell-Olof på podiet. Efter att den officiella delen var slut så blir det alltid TV och radiointervjuer samt fototagning.Ingen av media var intresserad av mej så jag bytte skepnad och blev intervjuande och fotograferande  journalist.Kan säga att det blev tilt i huvudet på flera och jag fick många konstiga kommentarer. Alltnog,.nu blir det reportage från Uppsala.

i lördags hade sossarna i Lidköping årsmöte.Här har vi alltid haft god stämning eftersom vi gick fram i senaste valet.Med nästan 43 % stöd i Lidköping så arbetar vi på för att hela tiden bevaka Lidköpings intressen och utveckla kommunen. Patrik Björk på bilden är riksdagsman från Falköping.


Lämna din kommentar

För att din kommentar ska kunna registreras ska samtliga fält vara ifyllda. Din e-mailadress visas inte offentligt ute på webbsidan utan är endast till för att vi som skriver i bloggen ska kunna ta kontakt med dig om det skulle behövas.

Din kommentar registreras inte med en gång utan måste först godkännas av administratören för bloggen innan den visas på webbsidan.

Namn:*

E-post:*

Kommentar:*