Bloggmeny

Oj Oj Oj...

tisdag, 21 november 2006 00:22, Politik

Vilka känslor...ler..Min blog slår nu rekord varje dag i antalet läsare.Och vilka åsikter som kommer in.Verkligen intressant.Vad har jag med klacken att göra säger en läsare.Nu skall vi hata ännu mera!!! Nu är det så att jag ansvarar ytterst för Isstadion och vill vi inte ha in vissa individer så portar vi dem,,så enkelt är det..Då kan man stå utanför o gapa... Sen jämställs mina åsikter med klackens,också intressant.Att Villa drar på sej onödiga utvisningar och därmed förlorar matcher är ingen åsikt.Det är FAKTA. Att jämställa fakta med att stå och skrika DU DIN JÄVLA IDIOT som ett exempel till domaren visar väl vilken nivå man ligger på.Tydligen tycker ledare i Villa inkl publik att detta är ok att bli utvisad eftersom man angriper min åsikt att huvudet är lämnat i omklädningsrummet.Som sagt vi har problem.Nej får sätta in lite trevliga bilder istället. De flesta löv är nu borta-så här vackert var det för 2 veckor sen. Fin bild tagen inne i Lidbeckska huset. jag har ju massor med bilder från invigningen av Harrys. Här är jag mia o sture i samtal. På fredag spelar Lucky Dogs på Harrys.De spelar bra. Snart är det dax för Polticians att spela på Harrys. Innan det så väntar en julkonsert på Närebo.Mer om detta nästa gång.


Lämna din kommentar

För att din kommentar ska kunna registreras ska samtliga fält vara ifyllda. Din e-mailadress visas inte offentligt ute på webbsidan utan är endast till för att vi som skriver i bloggen ska kunna ta kontakt med dig om det skulle behövas.

Din kommentar registreras inte med en gång utan måste först godkännas av administratören för bloggen innan den visas på webbsidan.

Namn:*

E-post:*

Kommentar:*