Bloggmeny

Ohh,,va billigt,,

söndag, 13 april 2008 21:43, Politik

Dollarkursen i sex kronor gör att det är mycket prisvärt i USA just nu.Förvånansvärt billigt. En Cd kostar 70 kr.Den resväska jag köpte i Lidköping för 1200 kr kostar 600 här..Lewis jeansen 190 kr.Det är halva priset på det mesta.Ta med er en tom väska och åk över...ler...Bush har kört ekonomin i bott med Irak kriget.Hade vart bättre och rustat upp sin egen nation som håller på att förfalla på många ställen än att riva ned i Irak bl,a. En röst från en restaurang i San Diego:: Passa på och beställ in dricka snabbt för om 20 minuter är det nytt pris....Jag åker hem nu till kommunstyrelsens au möte på tisdag.Tycker att resan innebär ett genombrott på USA arbetet.Vi tecknade avtalet med Rockford 2006 och det tar tid innan något händer.Det är inga stora pengar vi lägger på detta och jag ser massor med möjligheter. Denne man hälsade jag på tillsammans med Larry. Han är framgångsrik företagare sa Larry så du måste hälsa..Jag är svensk sa mannen, jag är bördig från en ort du aldrig har hört,,ja,,men säg det ändå sa jag.. Bitterna,, sa Richard Nordlof.Han var född i USA dock. Även att gå på restaurang är billigt. På denna Japan restaurang kostade den dyraste rätten 100 kr..och då var det inte vad som helst kan jag säga..Jag åt stekta räkor för 70 kr...


Lämna din kommentar

För att din kommentar ska kunna registreras ska samtliga fält vara ifyllda. Din e-mailadress visas inte offentligt ute på webbsidan utan är endast till för att vi som skriver i bloggen ska kunna ta kontakt med dig om det skulle behövas.

Din kommentar registreras inte med en gång utan måste först godkännas av administratören för bloggen innan den visas på webbsidan.

Namn:*

E-post:*

Kommentar:*

Irakkriget. Ja det ar ju tur att finns ngn nation som vagar sta upp for demokrati och rattvisa, den dagen det smaller bomber i Sverige kanske aven Sverige och sossarna vaknar?!

Niklas1 - 14 april 2008 00:00