Bloggmeny

Och de sa att Persson var dryg..

fredag, 21 november 2008 19:57, Politik

Jag känner ju GP och en av hans svagheter var hans blyghet som många gånger tolkades som dryghet eller självgodhet. Trots träning kom han aldrig över det. Jag ägnade en stund igår och tittade på debatten mellan Fredrik Reinfeldt,Mona Sahlin och Peter Eriksson Mp i Sveriges Riksdag. Jag måste säga att jag blev närmast chockad över den dryghet,överlägsen attityd,besserwisser och rent utav att vara dum som landets statsminister Fredrik Reinfeldt visade upp.Jag skäms att Sverige har en sådan ledare. Mitt i den värsta industrikris sedan 30 talet står Reinfeldt och påstår att han minsann har god kontroll över läget och att det inte finns nån anledning för regeringen att agera. Idag var det krisrubriker igen och att 1600 personer per dag förlorar jobben. Så är det inte sa Reinfeldt...igår. Han hade varit i Göteborg och träffat AF,det fanns ingen anledning till oro. Samtidigt sitter jag själv som ledare här i Skaraborg och skall dra upp linjer för hur vi bäst skall lösa krisen. En stor brist är att det inte finns några pengar till åtgärder.Det säger alla även borgerliga här nere i Västra Sverige.Reinfeldt står i Riksdagen och säger att det inte är några problem. Dessutom var Reinfeld rent ut sagt oförskämd mot Peter Eriksson i Miljöpartiet när han angrep honom trots han visste att regelverket var sådant att han inte kunde svara. Det är slag under bältet och nåt liknande cynisk har jag aldrig hört i Riksdagen. Dansbandskampen i TV1 har även visat hur det såg ut under sjuttio och åttiotalet i dansbandsbranchen. Kenneth Lundell.arbetarekommunens ordförande och medlem i The Politicians hade sitt eget band under många år i Ken-Erlings. Kenneth ser ni till vänster....


Lämna din kommentar

För att din kommentar ska kunna registreras ska samtliga fält vara ifyllda. Din e-mailadress visas inte offentligt ute på webbsidan utan är endast till för att vi som skriver i bloggen ska kunna ta kontakt med dig om det skulle behövas.

Din kommentar registreras inte med en gång utan måste först godkännas av administratören för bloggen innan den visas på webbsidan.

Namn:*

E-post:*

Kommentar:*

Åh.. så vackert så vackert... Vill gärna se er i sådan klädsel den 5 på Närebo....;)

Sundberg - 24 november 2008 00:00

Jag har ju redan fallit...
Det gör ont,det gör ont,det gör ont...

kjell hedvall - 23 november 2008 00:00


Mycket bra skrivit :Doch jag är mer övertygad än någonsin att Allians regeringen måste bort efter valet 2010. Alliansen driver landet i spillror:(!

Vi ses på fullmäktige på måndag.. Ha en trevlig helg.. :)

Gören larsson - 22 november 2008 00:00

Högmod går före fall var det någon vis människa som skrev ! Det borde Göran Persson ha tänkt på och det bör även vår nuvarande statsminister tänka på. Men måhända att kanske vårt kommunalråd bör tänka på detta ibland också !

peter - 22 november 2008 00:00

Nästan som att Reinfeldt gör en McCain...

Tess - 22 november 2008 00:00

Nej även om jag också tror att valet 2006 förlorades av GP och ej vanns av alliansen så kan man ju konstatera att de som "lurades" att rösta på alliansen verkligen kommit ur askan i elden. Högern visar alltid sin oförmåga när verkligheten kommer ikapp dem.
^o)

Oven - 21 november 2008 00:00