Bloggmeny

Obegripligt-vilket samhälle har vi??

söndag, 19 november 2006 13:57, Politik

Jag trodde att jag skulle få positiv respons på min åsikt att vi inte kan ha en Villa Klack som uppför sig kränkande o dumt o rent olagligt.Trodde också att jag skulle få medhåll att det är fullständigt meningslöst att spela bandy om man ägnar sej åt regelbrott-dessutom långt ifrån några avgörande moment.Med utvisningar som följd naturligtvis.Men icke..har fått flera mail att jag inte begriper mej på bandy eller att jag är negativ.???.Ett lags storhet ligger i huvudena.Med ledare o publik som tydligen stöttar spelare som spelar utanför regelverket o en hejarklack som skulle åtalats om det framförts enskilt så har vi problem som en känd näringsman brukar säga till mej.


Lämna din kommentar

För att din kommentar ska kunna registreras ska samtliga fält vara ifyllda. Din e-mailadress visas inte offentligt ute på webbsidan utan är endast till för att vi som skriver i bloggen ska kunna ta kontakt med dig om det skulle behövas.

Din kommentar registreras inte med en gång utan måste först godkännas av administratören för bloggen innan den visas på webbsidan.

Namn:*

E-post:*

Kommentar:*

Forts.
Att gå på en idrottsföreställning ska/måste vara en helhetsupplevelse. Det ska vara spännande matcher och det ska vara en inramning som förhöjer upplevelsen. Där har klackarna en oerhört viktig funktion. Vem vill gå på bandy där det likt en engelsk sekelskiftesföreställning applåderas lite artigt när en spelare gör något bra? Inte många!

Att sedan kritisera laget för"att glömma huvudena i omklädningsrummet" när alla initierade vet att domarna fått nya förhållningsregler gällande regeltolkningarna vilket i sin tur lett till kaos i många matcher och en oerhörd debatt, det är trist. Ha gärna åsikter, men skaffa kunskap innan du ger dig in i en debatt där du företräder ett politiskt parti. Din värld är inte allas värld även om du vill det. Vi vill behålla vår!

Jock - 23 november 2006 00:00

Det kanske är så att du måste reflektera över vilket århundrade du lever i!
Att klacken beter sig som den gör beror på att den beter sig som den ska göra. Det finns en anledning till att spelarna ALLTID åker fram till klacken och tackar efter matcherna.
Att Villaklacken skriker "jävla idiot" till domarna eller att den skriker "Bonnläpp" till vänersborgsklacken som svarar med samma mynt...det hör till, vilket man gillar det eller inte. Det finns inte en enda spelare ELLER domare som vill ha bort klackarna. det man vill få bort är de individer som inte går på bandy för att se på just bandy och stötta sitt lag, utan använder det hela som en förevändning för att utöva våld.

Jock - 23 november 2006 00:00

Villaklacken kommer fortsätta visa känslor vare sig du vill eller inte.
Vi skiter fullständigt i vad du tycker men eftersom du skrivit ett idiotiskt inlägg om nåt som du inte har med att göra så ska jag hata extra mkt mot Örebro på onsdag, bara för din skull. Snällt av mig va ?
Du lär ju inte vara där, skönt att slippa en moralkärring iaf, så jag kan spela in det åt dig så kan du ha det som ringsignal på mobilen om du vill. :)

Henrik - 20 november 2006 00:00

Visst håller jag med att en klack ska uppföra sig! Men så illa är det verkligen inte på Isstadion i Lidköping. Publiken är väldigt snäll!

Kom ut i verkligheten och se ner t ex GAIS, IFK Gbg, Helsingborg, Frölunda, Brynäs spelar fotboll och ishockey...

Det är nog värre när politiker sparar pengar genom att skära ner i grundskolan eller inte inser att lärarna och skolan är en resurs för framtiden och Lidköping. Satsa mer på skolan!

Johan - 20 november 2006 00:00

Angående Villa, klacken och de avskyvärda ramsorna.

Du ska ha ett stort tack för Ditt courage att ryta till. Jag och många med mej kan inte stå ut med det uppträdande som uppvisas både på och utanför plan många gånger. Svordommar och nedvärderande tillmälen ligger så lågt på anständigt umgänge så det står jag inte ut med.
Dom hedervärda sportentusiasterna är tyvärr i sådan minoritet så dom märks knappast.

Många föräldrar drar sig för att gå med sina barn och ungdommar till matcherna.

Än en gång tack.
Rune Hultström

Rune Hultström - 20 november 2006 00:00

Helt rätt kjell, jag håller helt med dej.

Göran Kjörk - 19 november 2006 00:00

Jag håller i alla fall med dig! :)

Louise - 19 november 2006 00:00