Bloggmeny

Nyinflyttarträff

måndag, 26 mars 2007 23:40, Politik

Ikväll arrangerade kommunen en nyinflyttar träff. Trevligt med en liten minimässa och denna gång i Sockerbruket.Över 150 deltagare.Samma koncept skall vi föra över till Lidköpingsborna i stort.Information och dialog kan ingen få nog av.Jag tänkte att Järpåsborna skulle vara de första som bjöds in. Familjen Ljungdahl-hitflyttade från Karlstad får symbolisera en nyinflyttarfamilj..Deras pigga krabater var dock inte lätta att fånga på bild... Sockerbrukets festvåning är nu klar för invigning. Ingen kan konkurrera med utsikten-snyggt.Vilket brudpar blir först i denna fina miljö med vidunderlig utsikt över stan. Annars har dagens varit full med sysslor.På kvällen hann jag också med att hålla ett föredrag på Rotary. Imorron kl 6.00 åker jag till Stockholm för att deltaga på Sveriges kommuner o landstings valkongress.Får se om de har nån wireless..


Lämna din kommentar

För att din kommentar ska kunna registreras ska samtliga fält vara ifyllda. Din e-mailadress visas inte offentligt ute på webbsidan utan är endast till för att vi som skriver i bloggen ska kunna ta kontakt med dig om det skulle behövas.

Din kommentar registreras inte med en gång utan måste först godkännas av administratören för bloggen innan den visas på webbsidan.

Namn:*

E-post:*

Kommentar:*