Bloggmeny

Nya krav på nya hus.

onsdag, 30 maj 2007 20:36, Politik

Idag hade några initiativtagare från föreningslivet bjudit in till möte för att det finns behov av flera inomhusplaner samt konsertanläggning i Lidköping..Jag har vetat om detta i många år-arbetar också för en lösning.Problemet är att det inte finns nån annan än kommunen som kan betala.Någon mer satsning inom kultur o fritid kommer Lidköping inte att orka med utan en skattehöjning på 1 kr.Vill Lidköpingsborna detta så är det ok för mej.Vi kanske skulle ha en folkomröstning ?Vi måste dock veta att bandyhallen kommer att sluka stora pengar.Av artiklar i NLT så verkar man inte förstå att bandyhallen kommer att bli en multihall.Handbollsklubbarna har tydligen inte förstått att man kan få ut ett antal handbollsplaner i Sparbanken Arena.Vi måste bygga nytt för det skall bara spelas bandy där, var ett uttalande. Vem har sagt det??Tror man att vi skall ha två bandyplaner i Lidköping o bara använda en?? Givetvis kommer bandymatcher och träning att få ske ute även i fortsättningen.Elitmatcher och försäsongsträning inomhus.Är det vinter kan man givetvis spela bandy utomhus.När vi har utvecklat hallen även till ett konserthus får man flytta ut isidrotter när det är musik en lördagskväll typ.Hallen skall användas maximalt. Min häst Rysningen startade på Axevalla igår.Är fortfarande en bit från toppform men är lugn och fin,känns stark så vinsten väntar. Här har vi Elize.Jag visade bild på henne när jag var nere i Windhoek,Namibia.Nu har Elize vart ledare för de företagare som utbildat sig i Lidköping.Hon arbetar för Svenska Exportrådet.Intressant sätt vi arbetar på nu i Lidköping.Vi bygger nätverk och kopplar ihop företag och visar på handelsmöjligheter som skapar jobb.


Lämna din kommentar

För att din kommentar ska kunna registreras ska samtliga fält vara ifyllda. Din e-mailadress visas inte offentligt ute på webbsidan utan är endast till för att vi som skriver i bloggen ska kunna ta kontakt med dig om det skulle behövas.

Din kommentar registreras inte med en gång utan måste först godkännas av administratören för bloggen innan den visas på webbsidan.

Namn:*

E-post:*

Kommentar:*