Bloggmeny

Ny vecka

måndag, 08 september 2008 09:58, Politik

Efter en turné i veckan som ändade i Malmö och travderbyt kom jag hem till Lidköping sent söndagkväll.Nu sitter jag måndag morron i Skövde på möte.Behöver du resa så mycket frågar jag mig själv. Givetvis finns det en reseanledning. Trots internet och mail finns det ett stort intresse att träffas i verkligheten.Nästa helg kommer exempelvis Mayorn i vår näringspolitiska vänstad i USA,Rockford till Stockholm. Larry Morrissey vill träffa mig och givetvis kan jag inte tacka nej.Efter Skövde idag skall jag ägna mig åt byggnation i Vinninga.Jag har intresse för det men regeringens räntepolitik gör det i stort sett omöjligt utan stora egna penningsinsatser.Bankernas politik om säkerhet har också gjort att det varit svårt att bygga i orter typ Vinninga och Järpås. Andrahandsvärdet är för lågt säger bankerna. I Vinningas fall tycker jag att kommunens bostadsbolag varit för passiva. Vinninga är en ort som ligger rätt till och är en bostadsort för de som arbetar i Skara och Skövde. Marknadsföringen har varit obefintligt.Jag vet inte om ni har åkt på väg 49 mellan Skara och Skövde.Hela vägen fram till Axevalla travbana är föremål för motorvägsbygge.Det kommer givetvis att bli bra när det blir färdigt.Men just nu tar det 10 min längre tid att åka till Skövde. Man pratar om nätverksbygge inom organisation. Hemma hos mej bygger spindeln riktiga verk. Här har vi ett annat verk. Turkish air force visar upp sig.


Lämna din kommentar

För att din kommentar ska kunna registreras ska samtliga fält vara ifyllda. Din e-mailadress visas inte offentligt ute på webbsidan utan är endast till för att vi som skriver i bloggen ska kunna ta kontakt med dig om det skulle behövas.

Din kommentar registreras inte med en gång utan måste först godkännas av administratören för bloggen innan den visas på webbsidan.

Namn:*

E-post:*

Kommentar:*