Bloggmeny

Ny publiceringstid för Sparbanken Lidköping Arena.

tisdag, 11 september 2007 01:02, Politik

Idag kom det en ny tid för publicering av kostnaderna för den nya evenemangshallen.Det blir möte den 1/10 och presskonferens den 2/10.(Hur man nu kan tro att media väntar?? ler) Överhuvudtaget håller jag på med stora investerings planer f,n. Evenemangshall, Victoria huset på Läckö samt planer på hotell och konferens/kulturscen i Lidköping.Vi får se vad som händer. Vi är i högkonjunkturens topp och när lågkonjunkturen kommer brukar investerare försvinna. I rikspolitiken har alliansen inte det lätt. Helt plötsligt skall man genomföra S-V och MP,s försvarspolitik. Obegripligt. Här utmanar man sina kärnväljare inom militären som alla bara gått och längtat efter Moderaterna för att få en annan politik. Inte undra på att försvarsministern avgick. Det är synd om människan. Däremot är det inte synd om den s,k TV läkaren,hur korkad får man vara?? Hade vart ärligare att erkänna, be om ursäkt, ta sitt straff och vara glad. Istället spelar man upp förklaringar som nog är bland det dummaste jag någonsin hört. Alltid kul o hitta nya motiv,denna från feskekörka i göteborg. Torbjörn Broberg har blivit ny ordförande för Näringslivet i Lidköping. Det är trevligt att arbeta med Näringslivsfrågor i Lidköping.Vi är så framgångsrika och det är väldigt stimulerande att få ta del av rapporter om hur bra vi är..ler. På begäran kommer det en bild till på Sotis.


Lämna din kommentar

För att din kommentar ska kunna registreras ska samtliga fält vara ifyllda. Din e-mailadress visas inte offentligt ute på webbsidan utan är endast till för att vi som skriver i bloggen ska kunna ta kontakt med dig om det skulle behövas.

Din kommentar registreras inte med en gång utan måste först godkännas av administratören för bloggen innan den visas på webbsidan.

Namn:*

E-post:*

Kommentar:*

Tycks som om att Ågårdsprojektet kommer att
tillkännages till fullmäktige via NLT utan att
det föregåtts av demokratiska överläggningar....
eller har jag missuppfattat det hela??

Mario Melani - 11 september 2007 00:00