Bloggmeny

Nu startar vi upp Hamnstaden..

torsdag, 12 maj 2011 00:30, Politik

Vi startar upp omvandlingen av hamnstaden med att ta bort de tre oljerören som legat utefter Jungmansgatan.

Nu kommer man att se Vänern från bilen. Vilket är viktigt för många.Själv cyklar jag...Vi har rensat sly och småträd och den stora ytan kommer att betas av får under sommaren.

Ekologiskt och bra.

Får med Kinnekulle i bakgrunden- Det är tider det...Kommer säkert att bli en utflyktsmål för alla barn.

Någon ifrågasatte hur vi kunde låta får beta på förorenad mark. Fantasier är lätt att åstadkomma.Det finns inga föroreningar i denna mark.

Man tror tydligen att vi inte haft några regler i Sverige tidigare.Utfyllnadsområdet består av jord och sten blandat med porslin från Rörstrand.

Vindrikting kan man lätt se genom de vindstrutar som Formakademin satt upp.

Nästa steg blir att ta bort alla cisterner. Totalt skall det uppföras 1200 lägenheter.

Jättespännande omvandling.


Lämna din kommentar

För att din kommentar ska kunna registreras ska samtliga fält vara ifyllda. Din e-mailadress visas inte offentligt ute på webbsidan utan är endast till för att vi som skriver i bloggen ska kunna ta kontakt med dig om det skulle behövas.

Din kommentar registreras inte med en gång utan måste först godkännas av administratören för bloggen innan den visas på webbsidan.

Namn:*

E-post:*

Kommentar:*

Det me4rks att du kan Ove ff6r det he4r e4r rena grekiskan ff6r mig haha! Men jag har fatatt att det e4r en bra kamera o jag kikade pe5 klippen som finns o dom e4r ju sanslf6sa!

Watashi - 12 oktober 2012 01:44