Bloggmeny

Nu rasar inflationen iväg och reallöneökningen försvinner.

måndag, 19 maj 2008 22:21, Politik

Det är märkligt att det inte förs mer diskussion kring regeringens ekonomiska politik. Fick inflationsiffror från de senaste åren.Perssons politik höll inflationen på mycket låg nivå. 2004 på 0.4 %,2005 på 0,5 %,,,2006 på 1,4...Första alliansåret drog det iväg och vart vi är på väg nu vete tusan,,,Reallöneökningen är helt klart på väg att försvinna. Vi är på väg in i den ekonomiska politik som Sossarna förde på Palmes tid. En märklig utveckling av en Moderatregering. Den politiken ändrade Göran Persson på och helt klart var hans politik den mest framgångsrikaste för de allra flesta i Sverige med stora reallöneökningar. Besökte Framnäs Camping idag. Det är tid att vi nu utvecklar anläggningen ytterligare. Tycker att vi bygger ut med minst 100 platser.Närmast stranden där det nu är dammar ändrar vi till platser för ett 15 tal stugor samt tältplatser..möjligtvis kan vi behålla nån damm med lekpark och fågeldamm..Vi utökar strandområdet så att det blir än mer attraktivt. Samtidigt är det tid att göra iordning med en strandpromenad värd namnet,belysning lär bli den största kostnaden. Peder Andersson är tredje generationen som driver campingen i Lidköping. Har satsat på en jacuzzi och relaxavdelning som nyhet för året. Förra året kom minigolf anläggningen och restaurang utbyggnaden. Nu satsar man på en åretrunt restaurang.


Lämna din kommentar

För att din kommentar ska kunna registreras ska samtliga fält vara ifyllda. Din e-mailadress visas inte offentligt ute på webbsidan utan är endast till för att vi som skriver i bloggen ska kunna ta kontakt med dig om det skulle behövas.

Din kommentar registreras inte med en gång utan måste först godkännas av administratören för bloggen innan den visas på webbsidan.

Namn:*

E-post:*

Kommentar:*

Allians politik :( Det blir bara en parantes i historien !)
grönröd politik:D ( Krävs för att vi ska klara klimat och välfärdspolitiken)

Jag hoppas att s och mp kan nå en överrenskommelse på riksnivå och att det ska synas relativt snart! typ i höst :D

Jag ska till Mp kongressen i Östersund nu på fredag tom söndag och det är en stad som styrs av s-v ooch mp..

Göran

ps jag och mina syskon var förresten på detta av dig nämnda kollot året 76:)

Göran (mp) - 21 maj 2008 00:00

Jo, men se hur alliansen betalar av stadskulden som NI sossar skapade. Det har ni ju till och med erkant, det var inte Bildts regering som drev ekonomin i botten. Smorgasbordet dukades av sossarna manga ar innan. Om Du sa onskar sa kan jag ta fram material pa detta.

Niklas1 - 20 maj 2008 00:00

Det var ekonomiminister Gösta Bohman (m) och budgetminister Ingemar Mundebo (fp) som på 70-talet började låna pengar utomlands...faktiskt :P

Norman - 20 maj 2008 00:00