Bloggmeny

Nu har Juholt talat

tisdag, 29 mars 2011 08:12, Politik

Blir lite mycket Håkan Juholt men det är inte så ofta vi har kongress inom Sossarna. Håkan höll ett bejublat tal som visade att han var rätt val till partiledare.Han kommer att lyfta partiet och är en reellt hot till en borgerlig regering. Presenterade socialdemokratin som ett parti som har en dröm eller mål om ett annat rättvist och jämställt samhälle. Han vände på kuttingen och frågade vilken dröm Moderaterna har. Undrar vilken dröm en centerpartist eller andra borgerliga säger jag. Har aldrig hört någon. Utvecklingen i Sverige går i rasande fart tvärt emot ett Socialdemokratiskt samhälle. Håkan pratade om barnfattigdom och alla de hundratusentals barn som lever i fattigdom idag. Han pratade om framtidens pensioner och att det inte handlar om att höja pensionsåldern till 69 utan om att se till så att man kan jobba till 65. I praktiken är pensionsåldern i Sverige 58 år. Människorna slås ut i ett hårt arbetsliv. Kongressen är vitaliserad i det mottot att vi har många ungdomar och yngre med. Det finns stort hopp om framtiden och många välutbildade talangfulla framtida politiker. Jag har inga tvivel om partiets framtid. Ida Eliasson - Skövde. Göran Persson är givetvis på plats. Även Kjell Olof Feldt - Om ni vet vem han var/är. Börjar bli gammal nu. Svensk f.d finansminister. Har idkat självkritik i efterhand vilket är bra.


Lämna din kommentar

För att din kommentar ska kunna registreras ska samtliga fält vara ifyllda. Din e-mailadress visas inte offentligt ute på webbsidan utan är endast till för att vi som skriver i bloggen ska kunna ta kontakt med dig om det skulle behövas.

Din kommentar registreras inte med en gång utan måste först godkännas av administratören för bloggen innan den visas på webbsidan.

Namn:*

E-post:*

Kommentar:*