Bloggmeny

Nu drar det på...

onsdag, 16 januari 2008 17:44, Politik

Arn filmen ser ut att bli den största svenska filmsuccén genom tiderna. Kul. Nu är det många som förväntar sig besökare till Arn riket.Hela tiden kommer det fram synpunkter ifrån de lärda att det är fel på olika saker i filmen.Professorer uttalar sig .Senast var det fel på hur korset ser ut. Så typiskt svensk,,Arn är en romanfigur,allt är fantasi. Har inget att göra med en historisk vetenskaplig bok eller film. Låt er underhållas,räcker inte det?? Nu går vi in i slutfasen avseende beslutsunderlag för Sparbanken Arena. Arkitekten skall besökas i Karlstad för att titta på vissa modifieringar. Avseende intäkterna ser det värre ut. Man kan inte förvänta sig några stora intäkter på en sport arena.Sporten går före är budskapet.Sedan kan man alltid ha nåt större musikarrangemang.Melodischlagern kostar dock en miljon att arrangera så där blir det inga intäkter. Vi får nu pröva om det skall göras en större utredning men den kostar minst 100.000 av en konsult.Frågan är om det ger nåt mer. Vi kan ta bort marknadsavdelningen då sparar vi 2 mille. Frågan om vilket typ av ny isyta som skall skapas är intressant.Framtida kyl medie i kombination med varma vintrar får vi också diskutera.Är det klokt att lägga många miljoner för kanske 2 månaders användande när troligtvis alla vill spela inomhus.


Lämna din kommentar

För att din kommentar ska kunna registreras ska samtliga fält vara ifyllda. Din e-mailadress visas inte offentligt ute på webbsidan utan är endast till för att vi som skriver i bloggen ska kunna ta kontakt med dig om det skulle behövas.

Din kommentar registreras inte med en gång utan måste först godkännas av administratören för bloggen innan den visas på webbsidan.

Namn:*

E-post:*

Kommentar:*

Allvarligt Kjell, är det ngt som gör att du måste ondgöra dej över en del människor? Lennart klargör ju bara fakta, men det liksom "svensklärare" måste du tydligen racka ner på? Varför? Bristande självkänsla eller bara en allmänt dålig uppfostran? Hur vore det om man som folkvald politiker kanske började respektera sin omgivning och sina medmänniskor? Om du nu förkastar fakta som du gör, hur ska vi då kunna ta dina påståenden runt t.ex. evenemangshallen på allvar??

Ulf - 17 januari 2008 00:00

Konsulter och utredningar hit och dit. Det är Lidköpings melodi det. Snart är alla konsult- och utredningskostnader mångdubbelt större än vad ett bygge av, vad det nu var man har utrett, hade varit från början. 8o|

Bosse - 16 januari 2008 00:00