Bloggmeny

Nu drar det igång

torsdag, 15 januari 2009 02:31, Politik

Nu börjar mötesverksamheten dra igång igen efter helgerna.Förutom alla papper har jag en omgång kvar att rensa i datorn.Jag har 6000 mail..hmm.. Vi hade möte med internationella kommitten. Kommunen har ett omfattande internationellt kontaktnät. Det mesta finns på våra skolor där eleverna knyter kontakter över hela världen.Det nordiska samarbetet som varit sedan efter andra världskriget håller på att gå emot sitt slut.I både Danmark och Finland har det skett kommunsammanslagningar och man kan inte som i Kouvola,Finlands fall har 33 vänorter i den nya kommunen. I år är det Lidköpings tur att bjuda in till möte.Något som görs vart annat år.Vi får se om någon kommer,åtminstone för att ha ett värdigt avslut. Även EU har gjort att intresset för samverkan i norden har minskat.Norge har gått sin egen väg och danskarna,,jaa man kan väl inte påstå att de står och jublar i Danmark över svenskar. Hur många äldre Lidköpingsbor vet om att det finns en "korvkiosk" nattetid fre-lördag vid körbron. Göran Larsson låter sig väl smaka av läckerheterna.


Lämna din kommentar

För att din kommentar ska kunna registreras ska samtliga fält vara ifyllda. Din e-mailadress visas inte offentligt ute på webbsidan utan är endast till för att vi som skriver i bloggen ska kunna ta kontakt med dig om det skulle behövas.

Din kommentar registreras inte med en gång utan måste först godkännas av administratören för bloggen innan den visas på webbsidan.

Namn:*

E-post:*

Kommentar:*