Bloggmeny

Nu bygger vi vidare

tisdag, 13 februari 2007 23:54, Politik

Nu har budget arbetet startat,vi har pratat om inriktningar idag.Vi har en långtidsbudget,den har aldrig lämnat utrymme för mer än nuvarande nivåer.Vi bygger på och utökar efter behov men det fodrar ett förändringsarbete hela tiden.Vi har överskottpengar från 2006, men dessa pengar startar man dock inte upp långsiktig verksamhet.Däremot projekt. Nu gläds jag av att Försäkringskassan satsar i Lidköping.Det innebär flytt till Rörstrand med ny entré på Fiskaregatan.Så här ser lokalerna ut idag där kassan skall in: Kanske följer kommunens sociala verksamhet med till Rörstrand. Att det skulle gå så snabbt att fylla de över 30.000 tomma kvadratmeterna kunde jag ej ens drömma om.När kassan lämnar Stenportsgatan blir det möjligt att exploatera det gamla EPA huset och göra den delen av gatan attraktivare.Jag har varit slö fotograf de sista dagarna så här kommer en bild på min dotterson Liam -det brukar vara populärt..ler..


Lämna din kommentar

För att din kommentar ska kunna registreras ska samtliga fält vara ifyllda. Din e-mailadress visas inte offentligt ute på webbsidan utan är endast till för att vi som skriver i bloggen ska kunna ta kontakt med dig om det skulle behövas.

Din kommentar registreras inte med en gång utan måste först godkännas av administratören för bloggen innan den visas på webbsidan.

Namn:*

E-post:*

Kommentar:*