Bloggmeny

Nu är Främberg på gång igen,,

onsdag, 17 oktober 2007 23:53, Politik

Nu går den ur Folkpartiet i Lidköping utfrystne Inghar Främberg återigen till attack i NLT. Jag bryr mig inte om att delar av alliansen tar vanära av varandra. Det säger mer om människors låghet. Däremot accepterar jag inte att man lägger felaktiga uttalanden i min mun och far med osanningar. Det är lite tragiskt att en tidigare sansad person som Främberg så totalt fallit ur det seriösa " För att fylla ostlagrets totala yta på mer än 25.000 m förordar Kjell Hedvall att biblioteket förläggs dit." Citat Främberg. Vem har sagt detta.?? Inte jag. Fakta är att biblioteket har ett kontrakt till 2012. Frågan är inte politiskt behandlad mer än att en enig kulturnämnd frågar Kommunstyrelsen om vår uppfattning. Partierna har inte behandlat frågan. Jag själv har ingen annan åsikt än att biblioteket kan flyttas vart man vill bara de håller sin budget. Placeringen är ingen stor fråga för mig, bara vi får ett utvecklat bibliotek i tidens anda, ett bibliotek som är lättillgängligt och handikappanpassat. Carin Lexmon föreslår Försäkringskassans lokaler?? Hon tror tydligen att Statens Fastighetsverk skall hålla lokalerna tomma i 4 år..i väntan på ett bibliotek. Man kan hålla sig för pannan. Det verkar vara totalförvirring inom den borgerliga alliansen i Lidköping förnärvarande. Ja, bilden skall inte symbolisera alliansens lekstuga.. Ikväll hade vi ännu en träff för nyinflyttade. Vårt sammanträdesrum hade förvandlats till fritids. Nästan 200 personer kom,trevligt. Vi har hittat ett bra koncept.Barnfamiljer och invandrare kommer,alla är med. Mycket bra.


Lämna din kommentar

För att din kommentar ska kunna registreras ska samtliga fält vara ifyllda. Din e-mailadress visas inte offentligt ute på webbsidan utan är endast till för att vi som skriver i bloggen ska kunna ta kontakt med dig om det skulle behövas.

Din kommentar registreras inte med en gång utan måste först godkännas av administratören för bloggen innan den visas på webbsidan.

Namn:*

E-post:*

Kommentar:*