Bloggmeny

Nu är det semester,men är det ledigt.? Mellbygatan.

tisdag, 10 juli 2007 23:49, Politik

Efter många år i politiken och nu snart 13 år som kommunalråd är mitt liv en livsstil. Antingen jobbar jag jämt eller så har jag semester jämt. Min inställning är sådan. Jag har fått förmånen att kunna leva på mitt intresse, då är man priviligerad. Det blir ofta ovidkommande diskussioner i politiken. Så ock på min blog. Under året har flera klankat på min dåliga svenska. Take it or leave it säger jag.Skriv som du pratar lärde jag mig senare i livet. Sen hade jag talat negativt om Mellbygatan här skriver en i kommentarerna. Det är inte alls negativt. Det är bara fakta. Yrkesmännen pratar om A - B - C lägen. Lidköpings centrums A lägen är Stenportsgatan fram till Koppareslagaregatan upp emot Åhlens. Några butiker runt torget. Resten är B lägen. Vid B-C lägen som Mellbygatan längst upp emot Esplanaden kan man givetvis driva verksamhet. Men det fodrar mycket mer. Man får inget "gratis" som vid ett A läge. Politiskt arbetade jag för att förstärka denna delen av centrum genom Systembolagets nyetablering som ett exempel. Lidköping är fortfarande ett lyckat exempel på bevarad centrumhandel. Vi får beröm för detta. Marknadskrafterna trycker dock på och till hösten kommer det att öppnas upp möjligheter till expansion på Änghagsområdet. Givetvis kan det påverka centrumhandeln. Det blir tid för utflykter nu. Här en välkänd vy. För det känner ni väl igen?? Som fotograf finns det en rad olika motiv. Natur är ett. Hästar ett annat. Jag är numera hästfotograf på Axevalla.www.axevalla.se Barn är ett annat motiv. Här fångade jag ljuset på Emilio. På Kinnekulle.Högkullen.


Lämna din kommentar

För att din kommentar ska kunna registreras ska samtliga fält vara ifyllda. Din e-mailadress visas inte offentligt ute på webbsidan utan är endast till för att vi som skriver i bloggen ska kunna ta kontakt med dig om det skulle behövas.

Din kommentar registreras inte med en gång utan måste först godkännas av administratören för bloggen innan den visas på webbsidan.

Namn:*

E-post:*

Kommentar:*