Bloggmeny

Nu är det drag...ler

lördag, 03 november 2007 22:49, Politik

Nu är det drag här på min blog..ler. Läsarsiffrorna slår alla rekord....(och det var väl syftet..)ler igen...Jag får många mail hur jag tänker avseende bandyförbundets utspel.. Rätt enkelt..Ponera att jag som multimiljonär anser att bandy skall spelas utomhus.. Jag köper ihop i princip hela svenska bandylandslaget.... Skall då bandyförbundet säga att ni får inte vara med för ni spelar utomhus..lite långsökt naturligtvis men ni fattar säkert,ett lag måste väl kunna bli bra och få vara med även om man inte har en hall. Sedan har vi hela bandysverige utanför detta idiotiska krav....Vilka signaler sänder man ut till alla klubbar under eliten, där idéella krafter sliter varje dag för sin klubb i ungdomsarbetet...i någon längtan att just min förenings lag skall kunna klättra upp till eliten. Ta Otterbäcken exempelvis..Kommer de att kunna få en hall.?? Hur många ledare kommer inte att lägga av när de fattar att livsdrömmen aldrig kan bli förverkligad...Förbundets löjliga utspel kommer att ta död på bandyn. Antalet utövare under den lilla klick som har hallar blir obefintlig.Just nu är det högkonjunktur i Sverige och allt är möjligt..Om något år är inget möjligt...Då står ordföranden där med lång näsa....Ledarskap är ledarskap...så är det bara..


Lämna din kommentar

För att din kommentar ska kunna registreras ska samtliga fält vara ifyllda. Din e-mailadress visas inte offentligt ute på webbsidan utan är endast till för att vi som skriver i bloggen ska kunna ta kontakt med dig om det skulle behövas.

Din kommentar registreras inte med en gång utan måste först godkännas av administratören för bloggen innan den visas på webbsidan.

Namn:*

E-post:*

Kommentar:*

Stå på dig Kjell.
Jag tycker att du har rätt det är inget förbund som skall styra, för tänk om alla idrottsförbund kommer och ställer krav.

Prober - 04 november 2007 00:00